reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Bodzinka i Megusek gratulacje dla zdolnych Synków. moja Lilka dopiero zaczyna pełzać...ulubionym jej celem jest Bozia co dostała na chrzciny, wtedy pokonuje wszystkie przeciwności losy aby ją dosięgnąć. niestety nie na wszystko tak reaguje i często jej się nie chce, a wtedy wyje...ale jak czołga się...mówię wam jak to bosko wygląda...nogi wyprostowane, buzia czerwona, mięśnie na rączkach napięte...a jaki jest okrzyk radości jak dosięgnie celu. my z mężem robimy z siebie głupków i bijemy brawo a ona biedna nie wie o co chodzi i zaczyna tańczyć...:-D. z tym że mamy panele więc o wiele łatwiej jest jej się czołgać niż jak byśmy mieli położony dywan...na łóżku nie idzie już jej tak sprawnie...

reklama
ach i zapomniałam jeszcze napisać że mój Skarb wreszcie zaczął się do mnie przytulać...:tak:tylko na sekundkę ale zawsze to coś...:sorry2: a jak daje buziaki...mniam, mniam, mniam...całą brodę i pół policzka mam obślinione...ale pyszna ta ślinka...mniam:-D:rofl2:

Brawo dla wszystkich uzdolnionych dzieciaczków !!
Aniu, nie przejmuj się, Oliwka na początku też szła na łatwiznę, bo u nas generalnie wszędzie panele i praktycznie ślizgała się na nich, a jak pod sobą miała dywan albo coś innego szorstkiego, to męczyła się okrutnie.Więc zaczęłam w domu ściągać jej gacie i do tej pory szura po panelach gołymi nogami :-D.I prania mniej :-D.A jak jej zakładam czasem spodenki to ma problem, bo się zaczyna przewracać :happy2:

No widze ze Lilcia sie rozpedza, nie obejrzymy sie a nam podrepta:-D Wogóle wszystkim bobaskom gratuluje nowych kroczków:tak:
u mnie tez\slizganie na topie, mieszkam teraz u babci pare dni i ona ma w całym domu panele, a Kondzio cały czas sie slizga na brzuszku-mała floterka:-D

Gratulujemy dzieciaczkom nowych postepow:tak::tak::tak:
I niesmialo sie pochwale ze mala wreszcie przyjela pozycje do raczkowania i sie buja do przodu i do tylu:-) Wiec cos drgnelo;-)

To super Agnes:-D
Aniii to misu byc przeslodkie jak sie przytula...
Moj brzdac pomaga mi przy ubieraniu tzn.ja mu zakladam koszulke on probuje ja sciagac.Wesolo jest;-)

Gratulujemy postępów wszystkim listopadowym dzieciaczkom!
Mateusz raczkuje z zawrotną prędkością już od dawna, wsaje na nóżki i potrafi tak stać bez przytrzymawania się, a od jakiegoś czasu chodzi przy meblach. Niestety nie jest spokojnym dzieckiem, zauważyliśmy że ma niezły charakterek:tak:ostro protestuje jak mu się coś nie podoba, zorientował sie że płaczem i krzykiem może wszystko zdziałać:no:a ostatnio ćwiczy swój głos i piskliwie krzyczy:no:

Gratulujemy
Loleb chodzi juz po dworze i zaczyna biegac;-)Najsmieszniejsze jest jak idzie do mnie, ja mu uciekam a on nabiera tempa. Chodzace dzieci sa takie fajne:tak:Jeszcze paca na dupke, ale coraz rzadziej.No i wspina sie na pufki. A przed chwilka powtorzyl "halo";-)

reklama
Do góry