• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Krople do nosa

Tangerieme

Fanka BB :)
Dziewczyny czy stosowalyscie jakieś krople na zatkany nos? To nie może przecież trwać wiecznie. Podobno są jakieś dla dzieci o bezpieczniejszym składzie. Odpada sól fizjologiczna, irigasin tez nie daje tez rady bo zamiast wyjść dziurka druga wychodzi buzia i inhalacja z mięta i solą tez nic nie daje. Pomocy już 4 noc pod rząd nie mogę spać w ciągu dnia tez ledwo oddycham, jedynie przez buzie ale już mnie gardło zaczyna bolec. :baffled:

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny czy stosowalyscie jakieś krople na zatkany nos? To nie może przecież trwać wiecznie. Podobno są jakieś dla dzieci o bezpieczniejszym składzie. Odpada sól fizjologiczna, irigasin tez nie daje tez rady bo zamiast wyjść dziurka druga wychodzi buzia i inhalacja z mięta i solą tez nic nie daje. Pomocy już 4 noc pod rząd nie mogę spać w ciągu dnia tez ledwo oddycham, jedynie przez buzie ale już mnie gardło zaczyna bolec. :baffled:
Ja do siebie jeśli mam katar nos zapchany używam tylko i wylacznie oxalin junior tylko te mi pomagają.
reklama
Właśnie już mam tak sucho w nosie na dodatek ze aż mnie boli. A w gardle aż kłuje. Nawilżacz puszczam na noc w pokoju. Śpię w skarpetkach moczę nogi w gorącej wodzie pije rumianek z miodem. Normalnie nie wiem co jest brane nic na mnie nie działa. Przedtem brałam zawsze akatar zatoki w tabletkach i katar miałam z głowy po minucie a tutaj nie można nic niestety. Do tego kicham po 10 razy :D

Właśnie już mam tak sucho w nosie na dodatek ze aż mnie boli. A w gardle aż kłuje. Nawilżacz puszczam na noc w pokoju. Śpię w skarpetkach moczę nogi w gorącej wodzie pije rumianek z miodem. Normalnie nie wiem co jest brane nic na mnie nie działa. Przedtem brałam zawsze akatar zatoki w tabletkach i katar miałam z głowy po minucie a tutaj nie można nic niestety. Do tego kicham po 10 razy :D
To tutaj obstawiałabym jakąś alergie. Wybierz się do alergologa, może przepisze Ci jakieś leki bezpieczne w ciąży.

Ja jestem alergikiem w czasie ciąży laryngolog przepisał mi Nasodrill 2x dziennie mi pomagało. Pytałam czy mogę to brac też ginekolog nie widziała przeciwwskazań. Może to Ci pomoże
No póki co psikam Quixx to nic innego jak roztwór soli mam maść majerankowa i sztyft jak trochę się rozluźni spróbuje znowu irigasinem. A na gardło biorę fiorde pomaga na podrażnienia bo przez oddychanie buzia już nie daje rady.Zapytam o ten nosodrill. A dzisiaj w aptece znów nie umiały doradzić co na katar w ciazy. Jedna to nawet powiedziała żebym z witamina C uważała w ciazy Jak poprosiłam do picia. Oby mi szybko przeszło bo zwariuje zaraz. Głowa boli gardło boli od oddychania buzia nos boli bo raz sucho raz zatkany. Jestem bezradna trochę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry