reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My z mężem właśnie otrzymaliśmy zaproszenie na urodziny siostrzenicy M. Bedzie jej chrzestny z żoną i półrocznym synkiem i chrzestna z bliźniakami dziewięciomiesięcznymi... Jak pieknie...
Już jestem przerażona i nie chce iść a będę musiała

My z mężem właśnie otrzymaliśmy zaproszenie na urodziny siostrzenicy M. Bedzie jej chrzestny z żoną i półrocznym synkiem i chrzestna z bliźniakami dziewięciomiesięcznymi... Jak pieknie...
Już jestem przerażona i nie chce iść a będę musiała
Kochana ja teraz tez bym była przerażona bo tskie biby z takimi dziećmi yo nie dla mnie i ta tematyka ... Matko ...

Trzymaj sie kochana dasz rade :)

Mnie najbardziej przeraża ta pustka u nas :( oni wszyscy zajęci beda dziećmi, już słyszę te rozmowy o kupkach, zupkach, ząbkach itp itd a ja co powiem? Ucieknę chyba po chwili do domu. Mi się juz wyć chce

Mnie najbardziej przeraża ta pustka u nas :( oni wszyscy zajęci beda dziećmi, już słyszę te rozmowy o kupkach, zupkach, ząbkach itp itd a ja co powiem? Ucieknę chyba po chwili do domu. Mi się juz wyć chce
Wiem rozumiem ... Tylko chodzi mi o to zd to sie nie zmieni na pstrykniecie palców jak bedziesz miec malucha ( a bedziesz !!!) a tez. Nie wiadomo bo nie zawsze ludzie co majs dzieci chca tylko o dzieciach rozmawiac - a moze czasami warto powiedziec o swoim problemie ?
Ja tego nigdy nie zorbilam oprocz najbliższych znajomych ale moze byłoby łatwiej

Wiem rozumiem ... Tylko chodzi mi o to zd to sie nie zmieni na pstrykniecie palców jak bedziesz miec malucha ( a bedziesz !!!) a tez. Nie wiadomo bo nie zawsze ludzie co majs dzieci chca tylko o dzieciach rozmawiac - a moze czasami warto powiedziec o swoim problemie ?
Ja tego nigdy nie zorbilam oprocz najbliższych znajomych ale moze byłoby łatwiej

Ja nie umiem :( nie chce żeby szwagierka pomyślała, ze nie chce widywać sie z jej dziećmi i wiem tez ze ona po tym jak dwa razy zaplanowala ciążę i po miesiącu w nich była nie jest w stanie mnie zrozumieć tak jak np wy...
Moze jestem niesprawiedliwa i wcale by tak nie było, ale dzisiaj tak czuję. Wiem, ze to moja sprawa, ze przezywam to wszystko w taki sposób i w sumie nie powinno sie to odbijać na innych, ale z drugiej strony mysle sobie ze dlaczego mam udawać? Jest mi cholernie źle, właściwie tylko wy wiecie tak dokladnie i na bieżąco co sie ze mną dzieje i tylko w wasze zrozumienie wierzę...

Ja nie umiem :( nie chce żeby szwagierka pomyślała, ze nie chce widywać sie z jej dziećmi i wiem tez ze ona po tym jak dwa razy zaplanowala ciążę i po miesiącu w nich była nie jest w stanie mnie zrozumieć tak jak np wy...
Moze jestem niesprawiedliwa i wcale by tak nie było, ale dzisiaj tak czuję. Wiem, ze to moja sprawa, ze przezywam to wszystko w taki sposób i w sumie nie powinno sie to odbijać na innych, ale z drugiej strony mysle sobie ze dlaczego mam udawać? Jest mi cholernie źle, właściwie tylko wy wiecie tak dokladnie i na bieżąco co sie ze mną dzieje i tylko w wasze zrozumienie wierzę...
Przezywasz w sposób dla siebie odpowiedni i nie mozesz miec pretensji do siebie.
Mnie to bardziej denerwowały te imprezy z dziećmi nie dlatego ze oni maja a ja nie ale Dlatrgo ze dzieci mnie męczą i denerwują.
Co sie nie zmieniło.
Jak nie masz ochoty to nie idz po prostu

reklama
Do góry