Ewa651
Fanka BB :)
Niestety cały czas czyje ten mój brzuch w sumie od 3 dnia po transferze brzuch i kłujące jajnikiNie chce za wcześnie ale dzięki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety cały czas czyje ten mój brzuch w sumie od 3 dnia po transferze brzuch i kłujące jajnikiNie chce za wcześnie ale dzięki
No to nie jest jeszcze tak złeMy zakwalifikowalismy się do tego rządowego programu w Poznaniu i skorzystaliśmy z opcji przeniesienia się do Bociana. 2 próba wyniosła nas z dojazdamu lekami i noclegiem 4 tyś a 3 próba jeszcze mniej bo 2 tysiące. Myślą, że całkowicie komercyjnie wyszło by ok 10-12 tyś.
Jest fembion z jodem i bez jodu mojej endokrynolog chodzi o to ze jesli sie bierze l-thyroxin z dodatkiem
Jodu wtedy jest na opakowaniu napisane jod albo dwie kreseczki albo plus to wtedy fembion bez jodu ale jesli mam zwykła tylko l-thyroxin to powinnam brac fembion z jodem i teraz wyszło ze przez cały czas nie brałam jodu gdzie jest bardzo wazny w ciazy tak jak kwas foliowy
Ale powiem szczerze ze na internecie piszą roznie i roznie im lekarza gadają ale tak mi sie zgadza i tylko przy haschimoto nie powienno sie brac jodu ale przy nadczynnosci lub niedoczynnosci powinno sie brac
Musialamwstawic zdjęcie bo maź mi powiedział ze testy maga być niewiarygodne przy hormonach co bioreEwa ja tez widze mega kreskęi to nie jest wcale cienka kreska małe gratulacje
![]()
Test zrobiony dziś rano
Dodam ze boli cały czas jakbym miała mieć okres czy to normalne
No mnie kują czasem leżę i aż muszę usiąść tak zakuje a w brzuchu cały czas czuje jakbym miała okresEwa większość dziewczyn tutaj czuła kłucie jajników jak się udało tylko ja jestem jakiś dziwoląg, Mnie nic nie klulo, ani piersi mnie nie bolały mdłości też nie miałam