Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymam za was kciuki może i ja kiedyś będę mogła cieszyć sie z WamiHess właśnie mój mąż mi piszę, jak mu serce mocniej zabiło jak wrócił z delegacji a ja mu powiedzialam, że się udało. Teraz twój mąż to samo będzie przeżywał![]()
Także Hess odpoczywaj teraz i ciesz sie waszym szczęściemanika11 - Ty ten taniec zachowaj dla swojego Kropka, bo to już niedługo
moniusia - super wieści, dobrze, że wyniki są ok. Teraz musi się udać!
Aaaa, lekarka powiedziała, że ta krew może być jeszcze od hiperki. Bo w sumie jak drugi raz poszłam sikać (mniej więcej po 2h) to było czysto (i papier i mocz). Zrobiła też normalne badanie ginekologiczne i też nic nie widziała, na USG też nie. Kosmówka się nie odkleja, póki co jest wszystko ok. Jako, że jestem nietypowym przypadkiem......to mam się za tydzień zgłosić na kolejną wizytę i zrobić bHCG, prg i morfologię.
kachna - no właśnie, powinnam przejść się do Lux Medu i machnąć przed nosem tej lekarce usg.......nic nie widać......dobre sobie.