Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anne, no niby tak, ale jak jest podany przy crio to ma już 5 dni. Się pogubilam![]()

Dziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Nie transfer był crio pięciodniowych blastocystEwa jeśli transfer był ze świeżych zarodków to liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mój przykład : 26. 08. 2015 to pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki czyli dzisiaj mam 22+2 T. C. Dokładnie tak samo wychodzi z USG
Ostatnia miesiączka 10 grudnia poczatekEwa napisz datę ostatniej miesiączki
Dzień punkcji to jajeczkowanie wiec odliczasz 14 dni i masz dzien pierwszy fikcyjnej miesiączki czyli pierwszy dzien ciazyDziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Tylko ja teraz nie miałam punkcji była stymulacja i podane pięciodniowe blastocystyDzień punkcji to jajeczkowanie wiec odliczasz 14 dni i masz dzien pierwszy fikcyjnej miesiączki czyli pierwszy dzien ciazy