reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj powiadomiłam kierownika, że będe potrzebowała dzień wolny być może w poniedziałek lub wtorek i w konsekwencji być może będę musiała wziąć 2 tyg l4 w lutym, na co on, że nie ma żadnego problemu, moje sprawy są w tym momencie nadrzędne, mam wszystko realizować zgodnie z potrzebami i niczym się nie przejmować, życzy powodzenia :-) :):biggrin2::biggrin2: tak więc postanowione, będę robić wszystko żeby się udało i z czystym sumieniem biorę l4 :tak::rofl2::tak:
Martka super! pozazdrościć wyrozumiałego kiero :tak:

Ewa651 nie zamartwiaj się. Czekamy na usg i trzymamy mocno kciuki!
Hess cudowne wieści u Ciebie. Maluch elegancko rośnie, jeszcze raz gratulacje i przy okazji wyściskaj wirtualnie od nas sykatynke!!!!

reklama
Nikaa ;) masz rację, powinnam napisać "nie zawsze w 14dc". A Ty miałaś na naturalnym cyklu crio? Ja dwa razy miałam po 20dc ale na estrofemie. Jak się czujesz? ;)

Nikaa ;) masz rację, powinnam napisać "nie zawsze w 14dc". A Ty miałaś na naturalnym cyklu crio? Ja dwa razy miałam po 20dc ale na estrofemie. Jak się czujesz? ;)

Brałam od 2 dc estrofem i encorton ;) Czuję się bardzo dobrze; ) Tylko chyba spóźnione objawy mam. Bo już drugi dzień z rzędu przytulalam kibelek ;P A wcześniej nic , zero ;) no i muszę brać urosept teraz bo już 3 raz z rzędu mi wyszły bakterie jakieś w moczu ;/

reklama
Dziewczyny, a u mnie po usg wszystko ok. Maleństwo ma 1,9 cm, serce bije 175/min. Kolejne usg to dopiero prenatalne 23.02 i jeszcze 26.02, bo w lux medzie nie robią Pappa, więc idę gdzie indziej i usg też sobie machnęłam :D

Przepraszam, że nic więcej nie piszę, muszę Was nadrobić w wolnej chwili :)

Hess w novum robią pappa.

Do góry