Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikaa, to rosnij dalej zdrowo, a Twój Mały chłopiec niech się pięknie rozwija![]()
Jeju jak ja bym chciała wytrwać do 8 miesiąca, ale pewnie nie dam rady. Co do rozszerzania diety, jak zaczne wprowadzać kaszki to one na mm są prawda? Walcze dzisiaj kolejny dzień karmie raz je 10min, raz 20min z obu piersi no i teraz przed snem dałam mu cycka 3h temu i zastanawiam się czy go budzić. Bo po butli 125ml to ostatnio przesypia 5h a tutaj pociumkał i na pewno nie zjadł tyle:-( Ale jakby był głodny to by się chyba obudził i darł? jak to jest? dzisiaj co drugie karmienie cycek, żeby go nie zagłodzić ale mam stresa chyba przez to piepszone kp pokarm strace..Z drugiej strony młody tyje 1kg/miesiąc wiec duuuzo, mała dieta mu nie zaszkodzi - oczywiście zarcik... Powalcze jeszcze trochę ale jak nie będzie się najadał to będę spać z dojarką:-)I powiem Ci że za to za zaczęłam wcześniej podawać jedzonka szybko nauczył się przezuwac i ładnie gryźć,teraz od miesiąca jesteśmy na etapie że sam wszystko zajadaa jeśli chodzi o kp wiem że czasami nie jest łatwo ale tak jak kiedyś pisałam to wszystko z czasem się unormuje i nie będziesz mieć żadnych problemów z karmieniem ja jak dobrze pamiętam to idealnie było dopiero jak mały miał 2 miesiące.
No to jest nadzieja, że to fałszywy alarm:-) :-)Kate moje male jak miało dwa miesiące tez zaczęło się ślinić i myślałam ze zaraz będą zęby a ten srol ma już 6,5 miesiąca i jeszcze mu nic nie wyszło. Ale już czuć pod dziąsłami.
Ale to nie ma reguły, zależy od dziecka. Moja mama mowila ze moja siostra jak miała 2,5 miesiąca to już jej wyszedł pierwszy ząb wiec wszystko jest możliwe.
Ale do 3 razy sztuka, u nas tez problem po stronie M:-)Dziś dałam mm po24 wypila 100 po dwoch godzinach cycow ... I od razu usnela a tak sie mega meczyla głodna ...Jeju jak ja bym chciała wytrwać do 8 miesiąca, ale pewnie nie dam rady. Co do rozszerzania diety, jak zaczne wprowadzać kaszki to one na mm są prawda? Walcze dzisiaj kolejny dzień karmie raz je 10min, raz 20min z obu piersi no i teraz przed snem dałam mu cycka 3h temu i zastanawiam się czy go budzić. Bo po butli 125ml to ostatnio przesypia 5h a tutaj pociumkał i na pewno nie zjadł tyle:-( Ale jakby był głodny to by się chyba obudził i darł? jak to jest? dzisiaj co drugie karmienie cycek, żeby go nie zagłodzić ale mam stresa chyba przez to piepszone kp pokarm strace..Z drugiej strony młody tyje 1kg/miesiąc wiec duuuzo, mała dieta mu nie zaszkodzi - oczywiście zarcik... Powalcze jeszcze trochę ale jak nie będzie się najadał to będę spać z dojarką:-)