Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja po luteinie tak miałam ale dostałam fajne globulki i stosowałam je po transferze ale najpierw zapytałam swojej gin.w klinice także poddam ci nazwę a jak masz możliwość napisz sms do swojej gin czy możesz brać LACTOVAGILANhej dziewczyny czytam i czytam i postanowilam sie poradzic w niedziele mialam trnsfer☺niestety zauwazylam objawy grzybiczne piwerwsze oznaki byly juz podczas transferu niestety infekcja nasilila sie nie biore luteiny tylko prolutex w zastrzykach i niestety i tak mam takie objawy ...boje sie ze ta infekcja nie da szans mojej keuszynce na zagniezdzebnie sie....prosze poradzcie mi czy ma to wplyw i co zrobic...
Może coś w tym jest ☺☺ przed następnym crio i ja może się skuszę; )Martka może coś w tym jest ja nie wiedząc o tym przed 3 próbą kupiłam dwie czapeczki z myszką micki i skarpetki stwierdziłam, że jesli mi się to nie przyda to tyle dzieci się rodzi wokół nas, że na pewno komuś to dam. Nigdy wcześniej nie kupiłam żadnych ciuszkow dziecięcych dla siebie.