Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniusia a ja myślę, że się przydadzą![]()
![]()
Kochana aby ten nasz 3 raz przyniósł szczęście; )) ja też będę podchodzić do 3 crio. Walcz do końca i zrób wszystko aby w twoim życiu pojawiło się dzieciątko,nigdy się nie poddawaj,jeśli "upadniesz"podnieść się i walcz dalej...Ja też kupiłam dla bliźniaków śpioszki przed pierwszym podejściem, ale niestety w moim przypadku to tylko zapeszyło...
No, ale poczekam do tych trzech razy sztuka jeśli się nie uda - lądują w koszu i żadnych rzeczy i ciuszków dziecięcych w moim domuCzas będzie zapomnieć
już zaczynam się nastrajać na życie bez dziecka...
Najki bo już nie pamiętam do Wrocławia jeździsz?aha my już po badaniu. Wynik do 3 tygodni...
Nie znoszę tego Invimedu. Wyszłam dzisiaj stamtąd po 5 minutach. Złe wspomnienia. W ogóle źle się tam czuję...jakaś niefajna aura tam panuje. W Invikcie jest jakoś tak "na luzie". Babeczki w rejestracji miłe..a tą, która nas dzisiaj "obsługiwała" w Invimedzie chętnie pozdrowiłabym środkowym palcem!
Monia puknij się w czoło z takim nastawieniembędziesz mamą. Nie wiem kiedy..ale będziesz i też w to uwierz pałko!
Co do dziecięcych ciuszków itp...ja mam malutkie butki. Ale po tylu nieudanych próbach kazałam je mężowi schować gdzieś głęboko, żebym ich nie musiała oglądać..
aha my już po badaniu. Wynik do 3 tygodni...
Nie znoszę tego Invimedu. Wyszłam dzisiaj stamtąd po 5 minutach. Złe wspomnienia. W ogóle źle się tam czuję...jakaś niefajna aura tam panuje. W Invikcie jest jakoś tak "na luzie". Babeczki w rejestracji miłe..a tą, która nas dzisiaj "obsługiwała" w Invimedzie chętnie pozdrowiłabym środkowym palcem!