Ewa651
Fanka BB :)
To czekamy na wieści w poniedziałek i trzymamy kciukiSorki, pisze z telefonu i jakieś głupoty wychodzą![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To czekamy na wieści w poniedziałek i trzymamy kciukiSorki, pisze z telefonu i jakieś głupoty wychodzą![]()
Dzięki, od razu napiszę co i jakTo czekamy na wieści w poniedziałek i trzymamy kciuki
No to mogłabyś zrobić sikacza ale czy warto jak beta tak szybko. Chyba bym poczekała z naciskiem na chybaja nie ogarniam, dlaczego niektórym z Was k
5-dniowy

Moja teżTez tak myślę, skóra jest przyzwyczajona do rozciągania wiec myślę że chociaż rozstępy mi nie grożą![]()
i rozstępów nie miałam ale to chyba bardziej rodzinne bo u mnie nikt nie miałI znowu co pięć minut będę musiała odświeżać stronęDzięki, od razu napiszę co i jak![]()

HahahaNo to mogłabyś zrobić sikacza ale czy warto jak beta tak szybko. Chyba bym poczekała z naciskiem na chyba![]()
A dlaczego będziesz musiała odswiezac stronę ?I znowu co pięć minut będę musiała odświeżać stronę![]()
żeby sprawdzić Twoją ogromną betę o której nas poinformujeszA dlaczego będziesz musiała odswiezac stronę ?![]()

:*żeby sprawdzić Twoją ogromną betę o której nas poinformujesz![]()