agatek28
Fanka BB :)
Ok czekamwysle Ci wiadomosc na pr i odpowiesz mi tez na pr.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ok czekamwysle Ci wiadomosc na pr i odpowiesz mi tez na pr.
wysle Ci wiadomosc na pr i odpowiesz mi tez na pr.
Hej!Dziewczyny czy usg potwierdzające ciąże jest refundowane w programie rządowym?Jak to u was było???
Limonka bedzie dobrze!
Mi lekarz zabronil robic podwojnych bet. Ja przez to mialam taki stres ze hej. Pierwsza beta tez wyszla mi cos ok 60. No i wyczytałam, ze trzeba zrobic druga po dwoch dniach. I zrobilam. I beta mi slabo przyrosla. Ja w rozpaczy, tel do lekarza, on ze spokojnie, prosze znowu zrobic. A sie okazalo ze w lab rozcienczyli krew skoro to drugie sprawdzenie ewentualnej ciazy. Nie wiem skad takie praktyki, ale jak poszlam trzeci raz to juz poprosilam bez tego rozcienczania i wyszlo ok. Ale co przezylam to moje.
Teraz jak mi sie uda (a mam taka nadzieje) to ide raz na betke.
HejHej!Dziewczyny czy usg potwierdzające ciąże jest refundowane w programie rządowym?Jak to u was było???
Limonka będzie super zobaczysz !!!! Czekam na wieściPierwsza beta była we wtorek 66,05 a dziś druga beta wynik będzie wieczorem
Czyli pierwszego usg nie trzeba robić w klinice???W mojej się czegokolwiek dowiedzieć graniczy z cudem....Hejjak dzwoniłam do mojej kliniki to zrozumiałam że pierwsze usg będę mieć za darmo. Ale pewności nie mam. I tak z wiadomych przyczyn robiłam je odpłatnie w swoim mieście...
Napislam cos nie tak ???