Cześć dziewczyny, kurczę, jaką my musimy mieć wiedzę , czemu lekarze w większości podchodzą jak podchodzą albo się uda albo próbować dalej, przecież to oni powinni drążyć, robić wszysko aby zwiększyć szanse ach szkoda gadać.
Ja dzisiaj jestem w 7dniu stymulacji krótki protokół z antagonistą, niestety nie jest kolorowo będą najprawdopodobniej tylko dwa pęcherzyki, a czy będą komórki kto wie , może będą a może nie będzie, ach szkoda gadać
miłej nocki
Ja dzisiaj jestem w 7dniu stymulacji krótki protokół z antagonistą, niestety nie jest kolorowo będą najprawdopodobniej tylko dwa pęcherzyki, a czy będą komórki kto wie , może będą a może nie będzie, ach szkoda gadać
miłej nocki
ja miałam od 2 d.c do 7 d.c. czyli 6 dni stymulacji 4xmenopur, 7 dzień stymulacji - purg.200j +2xmenopur, 6 i 7 dzień stymulacji cetrotige no a jutro jest 8 dzień stymulacji i zobaczymy co dalej, więc te dawki nie są małe, najbardziej mnie wkurza to że miesiąc temu miałam 5 pęcherzyków antralnych po jednej stronie, po drugiej nie było nic, a w tym cyklu dr nie widział pęcherzyków i tak sobie myślę, ze może bez sensu było zaczynać.