reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Od rana dwie dobre wiadomości, nowe dzieciątko na świecie - gratulacje dla niebajki :) i dwa serduszka :):): Super
Co do l4 ja juz pewnie bym siedziała u rodzinnego, wiadomo jak jest nawet jak będziesz zwolniona z części obowiązków to i tak nie wierzę, ze nie zdarza się sytuacje, w których akurat nie bedzie nikogo w pobliżu do pomocy i sytuacja bedzie wymagała zebys jednak jakiegos dziadka dźwignęła...

Agatek musisz jak najszybciej przestawić wszystko w głowie, zakazuję takiego myślenia;) ja i nie tylko ja trzymamy kciuki a to naprawdę ogromna siła sprawcza :):) dlatego musisz nam pomóc i nastawić się optymistycznie :):)

reklama
Agatek, głową do góry i wizualizacja tylko dobrego finiszu :) zrobilas, co moglas, teraz tylko spokój Cię uratuje!

Annę, no jak na pierwszy dzień meteorologicznej wiosny, to śniegu ze hohoho! Ale podobno ns wschód idzie!

Marluna, dziewczyny już sporo powiedziały. Szczera rozmowa z szefową i zwolnienie od rodzinnego na cokolwiek! Nie ma co czekać na negatywną odpowiedź organizmu. A Ty przecież w ciąży bliźniaczej jesteś, czyli do kwadratu i radości, i dolegliwości! Tyle się staralas, ze teraz bez skrupułów walcz o te Maleństwa!

O fak,jak u was pada to u mnie w nocy zacznie tez,linia Poznan-Berlin=:O =:O =:O

Oj tak pada, wszedzir bialo, u nas to chyba najwiecej tej zimy!

marluna, marsz do lekarza,albo sie zwalniaj. Ja w biurze pracuje,ale tez ide na urlop juz po trannsferze, bo nie chce stresow! Marsz!

agatek, ogarnij sie!:)))

niebajka,cudownei gratulacje!!!

witam pierwszego dnia wiosennego mca:) gdy wszystko budzi sie do zycia:) nie wiem czy wiecie,ale np. moje dzieci tez:D

Jade juz, jestem w drodze do kliniki. Bede podgldac.. 3majcie kciuki niech bedzie w koncu lepiej z liczba.. przynajmniej 10..!

U nas w łódzkim ta pogoda tez niespecjalna , snieg , snieg z deszczem co oczywiscie troszke juz zaczynam odczuwac jako bol glowy , ale narazie delikatny...

reklama
Tak za oknem :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    626,1 KB · Wyświetleń: 77
Do góry