• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
gdyby ktoras chciala podniesc sobie cisnienie,bo ma np.za niskie to proponuje obejrzec film pt: Gdzie jest moje dziecko? wczoraj przez przypadek znalazlam go na you tube (w wersji polskiej) zaczyna sie niewinnie a potem ...cholernie ciekawy,pomimo wszystko plecam

A ja trochę z innej beczki.... Dziewczyny które mają bobaski szczepilyscie dzieci może przeciw pneumokokom? I jak to szczepienie zniosly bo my się zdecydowaliśmy zaszczepić.

reklama
Dlatego,ze kortyzon,heparyna i leki na tarczyce powoduja osteoporoze ciazowa.Tez bym na to nie wpadla, dziewczyna z innego forum brala to wszystko pare razy podchodzac do in vitro.W styczniu w koncu urodzila blizniaki.Cala ciaze ciagle bolaly ja kosci i stawy,kregoslup masakra-ale wszystko zwalala na ciezar ciazy.Urodzila i juz nie wstala z lozka,ma pekniete 3 kregi i sitko w kosciach. Dopiero jakos madry lekarz na to wpadl i zrobil jej badania.Az sie sama przerazilam.:sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry