annemarie
Fanka BB :)
Najpierw powiedział w poniedziałek, a później może raczej wtorek-środa ----- okaże się w sobote![]()
To jeszcze nie ma katastrofy,myslimy pozytywnie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw powiedział w poniedziałek, a później może raczej wtorek-środa ----- okaże się w sobote![]()
To jeszcze nie ma katastrofy,myslimy pozytywnie ok![]()
Ja mam krwiaka i odkleja się kosmowka, u jednego Malucha. Także mamy przymusowe leżenie. Ale staram się myśleć pozytywniemadzionga - dziękuję, dobrze. Wszystko jest ok, niedługo mam wizytę u lekarki mojej, ale taką zwykłą, bez usg. Będę robić badania z krwi do niej, to mam nadzieję, że będą ok.
Trochę nie na bierząco już jestem z forum. A u Ciebie jak?
![]()
Z tego co dziewczyny pisały chyba ok.Witajcie
chciałabym prosić o weryfikację przyrostu Beta HCG.
17.02. miałam przeprowadzony transfer blastocysty. W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33. Czy to jest prawidłowy wynik/przyrost? Czy jest szansa na zdrową ciążę?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Kochane!
Jeszcze pytanie. Jak myślicie jest sens iść 3 raz zrobić betę, żeby zobaczyć jak rośnie?
HejWitajcie
chciałabym prosić o weryfikację przyrostu Beta HCG.
17.02. miałam przeprowadzony transfer blastocysty. W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33. Czy to jest prawidłowy wynik/przyrost? Czy jest szansa na zdrową ciążę?
Bardzo proszę o odpowiedź.