Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już niedługo 14Kochana ja 14 mam, ale 17
Moze będę juz spokojniejsza... Bo narazie jest dramat
To zalezy czy bedziesz podchodzila na naturalnym cyklu czy sztucznym,w owulacje nie koniecznie bo masz juz zarodek,ale w dni okolo bo wtedy jest endo najgrubsze i zarodek ma sie w czym zakopywac
Heheh ja tez przed transferem popijalam winkoGdybym brała te luteine na wywołanie okresu przez 10 dni to pewnie cykl byłby sztuczny, ale sądze że 3 tabletki nie zdążyły się jeszcze wchłonąć, więc nie wiem jak ten cykl traktować.
Lekarz ostatnio mówił, żeby przyjechać w 12-13 dniu cyklu i za ok. 5 dni transfer.
Popijam to winko, mam nadzieję, ze nie można przesadzić z grubością endo i za grube nie będzie przeszkodą.
Heheh ja tez przed transferem popijalam winkoi przed punkcja w sumie tez...
mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok
Miałam na myśli cykl kompletnie sterowany lekami,robi sie to wtedy kiedy nie wiadomo kiedy bedzie owulacja,czy wogole bedzie,jesli cykle sie nieregularne itp.czyli wszystko stoi na glowie.:-)) :-)) tez nie sadze zeby te pare tabletek mialo jakis wpływ na okres.Dostalabys go i tak,na to wyglada.A na koncu i tak wszystko rozbija sie o hormony i endomam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok
![]()
No to dziewczyny i ja zacznę popijać czerwone winkoSkoro to nie zaszkodzi, a może pomóc
![]()