ewelin86
Fanka BB :)
Jeśli ma Cię to uspokoić to zrób, koszt niewielkija robiłam, bo nie mogłam uwierzyćjak ma Cie to uspokoic, to jest to w sumie niewielki koszt
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli ma Cię to uspokoić to zrób, koszt niewielkija robiłam, bo nie mogłam uwierzyćjak ma Cie to uspokoic, to jest to w sumie niewielki koszt
![]()
hej,Witajcie
chciałabym prosić o weryfikację przyrostu Beta HCG.
17.02. miałam przeprowadzony transfer blastocysty. W dniu 25.02. (8 dzień po transferze) zrobiłam 1 badanie beta hcg, wynik - 15,62. Kolejne badanie zrobiłam 29.02. wynik wyniósł 49,33. Czy to jest prawidłowy wynik/przyrost? Czy jest szansa na zdrową ciążę?
Bardzo proszę o odpowiedź.
nastraszyłam Cie niepotrzebnie !!! przepraszam. chyba nie policzyłam dobrze. po prostu zrób dla pewności jeszzczze jedno badaniehej,
moim zdaniem trochę mały masz ten przyrost, ale może masz leniucha w brzuszku
, najlepiej jest betę powtarzać co 48 godzin. wtedy widać jak na dłoni czy przyrost jest dobry, czy zbyt mały.
trzymam kciuki i dawaj znać !!!
a co masz 17 ? też usg ?Kachna- Bedzie dobrze)) musi byc!!!
Madzionga Tez chce juz żeby był 17....
Moniusia Głowa do gory
Więc trzymamy kciuki za kropka, żeby został z TobąDziewczynki, w poniedziałek miałam transfer blastki. niestety tylko jedną miałammam nadzieję, że ze mną zostanie
![]()
Kochana ja 14 mam, ale 17a co masz 17 ? też usg ?![]()
Więc trzymamy kciuki za kropka, żeby został z TobąNie ma innej możliwości, żeby było inaczej
Ten rok jest naszym rokiem dziewczyny
Nie ma innej opcji
![]()

Marzec:
03: Edenlayn -11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!!
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej![]()