Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze troche podniose Cie na duchu , 19.02 mialam punkcje (2 juz) no i pobrali mi 12 jajeczek... oczywscie wzieli tylko 6, zaplodnil sie tylko 1 klasy 4AA czyli tak jak u Ciebieno i bylam zalamana ,ze super nie mam zadnych mrozakow juz , kto wie czy zalape sie na nastepne podejscie - kazdy mi tlumaczyl ze bedzie 1 ale mocny i sie uda no i...
![]()
Miejmy nadzieje ze zostanie![]()
Falka a też zawsze mówiłam, że lepiej bym sie czuła mając mrozaczki, zwłaszcza na moje tendencje do poronien nawykowych. Los chciał, że został nam jeden (4BB) i został z nami. O rodzeństwo bedziemy sie martwić pozniej :-)
Ogolem dopochwowo jak sie cos bierze to tam zabardzo nie powinno sie chyba ingerowacDziewczyny, a propos przytulania...
Można podczas brania luteiny dopochwowo, czy to raczej nie wskazane?
Pierwszy raz jak zaczęłam brać luteinę dopochwowo przytulaliśmy się i było niekomfortowo. Luteina ogólnie zostawia ślady. I to był pierwszy i ostatni razDziewczyny, a propos przytulania...
Można podczas brania luteiny dopochwowo, czy to raczej nie wskazane?