hej!ja nadal bezobjawowoMa_rta, a ty jak się masz przyszła mamusiu ? Dopadly Cię jakieś dolegliwości ? Kiedy masz następną wizytę ?tak pytam, bo idziemy łeb w łeb
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej!ja nadal bezobjawowoMa_rta, a ty jak się masz przyszła mamusiu ? Dopadly Cię jakieś dolegliwości ? Kiedy masz następną wizytę ?tak pytam, bo idziemy łeb w łeb
![]()

Czesc dziewczyny! Potrzebuje Waszej pomocy:
1. Co na przeziebienie z domowych sposobow? Wiem o syropie dla ciezarnycj, ale co jeszcze? Moge paracetamol na bol glowy?
2. Co na zapalenie, swiad i pieczenie "tam na dole"?
Daleko nie. Jakieś +/- 40 km. Ale o 5 zastrzyk biorę, a jeszcze mam obejście z moim zwierzyncem.WEstaice, ewunka, gdzie Wy pracujecie, że w środku nocy wstajecie? daleko dojeżdżacie?
KAchna, jak się masz? myślę o Tobie)
agatek, w grupie "słownik in vitro" znajdziesz wszelkie info na temat domowych specyfików na przezibienia. kuruj się!
a czy Ty bierzesz luteinę dopochwową? ja miałąm takie dolegliwosci i zmienili mi duphaston i prolutex, a żadnych leków miejsowych nie powzolili mi przyjmować.
Aniołkowa) szaleć nie zamierzam, większosc czasu bede odpoczywac, ale juz sam fakt, że moge sobie sama jedzenie przygotować napawa mnie radoscia
poza tym książka, tv, kolorowanki i forum jak zwykle
)
po krwiaku nie ma śladu, a Maluch szalonypiękny widok
22.03 mam usg genetyczne, a 20.04 wizytę u prowadzącej
2 kudlacze.
Ja pracuje różnie w kilku miejscach 5.30 wstaje 6.30 wychodzę i na 7.45 jestem w pracy zaczynam o 8 .Jadę do Madrytu jakieś 50 km mieszkam pod Madrytem .Jutro mogę pospać do 6 hihihi bo wychodzę 7.15WEstaice, ewunka, gdzie Wy pracujecie, że w środku nocy wstajecie? daleko dojeżdżacie?
KAchna, jak się masz? myślę o Tobie)
agatek, w grupie "słownik in vitro" znajdziesz wszelkie info na temat domowych specyfików na przezibienia. kuruj się!
a czy Ty bierzesz luteinę dopochwową? ja miałąm takie dolegliwosci i zmienili mi duphaston i prolutex, a żadnych leków miejsowych nie powzolili mi przyjmować.
Aniołkowa) szaleć nie zamierzam, większosc czasu bede odpoczywac, ale juz sam fakt, że moge sobie sama jedzenie przygotować napawa mnie radoscia
poza tym książka, tv, kolorowanki i forum jak zwykle
)
po krwiaku nie ma śladu, a Maluch szalonypiękny widok
22.03 mam usg genetyczne, a 20.04 wizytę u prowadzącej