Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak jaJa tez okna mogę myć tylko firanek nie znoszę prasowac bo bardzo się platam podczas tej czynności![]()
A i powiedzccie jak to jest z tym farbowaniem wlosow ? Mozna nie mozna?Jedne kolezanki farbowaly , od starszych slysze ze niezabardzo i w oglupienie sie wpada![]()
Do mnie w sobotę przyleciała mama też zaczynam widzieć ze za oknem świeci słońce i jak wracam z pracy to pycha obiadek .Ale nas duzo dzis wizytujących, dziewczyny kciuki żeby wszystko było po naszej myśli!!
Ale dzisiaj u nas piękny dzien, aż chce sie żyć!!! Wiosna pełną parą :-)
U mnie i łazienka i okna aż sie proszą o uwagę. Któraś chętna to zapraszam :-)
Czekam na rodziców, bo przylatują w przyszłym tygodniu to dom bedzie błyszczeć :-) i jedzonko mamusine....hmmm rozmarzyłam sie :-)
Nie ma to jak mamusi jedzonkoAle nas duzo dzis wizytujących, dziewczyny kciuki żeby wszystko było po naszej myśli!!
Ale dzisiaj u nas piękny dzien, aż chce sie żyć!!! Wiosna pełną parą :-)
U mnie i łazienka i okna aż sie proszą o uwagę. Któraś chętna to zapraszam :-)
Czekam na rodziców, bo przylatują w przyszłym tygodniu to dom bedzie błyszczeć :-) i jedzonko mamusine....hmmm rozmarzyłam sie :-)

A ja mam firanki nie gniotki piore i wieszam zasłony już trzeba liznąc zelazkiemMarzeń, Ewelina, luzik!! Ja mam okna bez firan, tylko zaslony po bokach![]()