Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak od prawie godziny. Musiałam uciekać żeby na zastrzyk zdążyć.westaice mam nadzieję, że już w domku jesteś![]()

No jeśli masz stresującą prace to pewnie, że nie wracaj. Szkoda nerwów.Tak od prawie godziny. Musiałam uciekać żeby na zastrzyk zdążyć.
Juz mi się z nerwów ryczec chciało.
Mąż stwierdził, że jak się nam uda to jyz tam nie wrócę![]()
Dziewczyny ja też nic nie czułam.NOVA ja ten sam czas co Ty. Też na razie nic za bardzo nie czuje. Jedyne co to mam straszną jazdę nastrojów i podbrzusze trochę ćmi, ale to na dwoje babka wróżyła, albo Kropek się rozgaszcza albo szykuje się @
Kiedyś uwielbiałam te prace. Od roku chodzę tam jak ba ścięcie. Ale to długa historia.No jeśli masz stresującą prace to pewnie, że nie wracaj. Szkoda nerwów.
Powtórzę to co Ty mi wczoraj mówiłaśNie ma innej możliwości i sie uda
![]()

Ja jestem za cesarka ale wiem ze koleżanki miały problem przy 1 sztuce ciekawa byłam jak jest przy 2 sztMoj lekarz od razu mowil,ze cesarka. Zawsze to dwojka dzieci i duzo moze sie wydarzyc.
Przy 2 to nawet bym się nie zastanawiała.Ja jestem za cesarka ale wiem ze koleżanki miały problem przy 1 sztuce ciekawa byłam jak jest przy 2 szt
Na 1 płacz Na 2 śmiech na 3 nic czy jakiś tak na każdą inaczej tymi samymi lekamiA Wy wszystkie tak reagujecie na stymulacje??? Tzn placzecie i sie zloscicie??? Bo juz sie boje ze maz mnie z domu wypedzi, albo ucieknie...