Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Opowiem Ci piękna historie .Jesteśmy jeszcze w trojpaku na porodowce. Pod prysznicem rano odszedł mi chyba czop. Dostaje kolejne leki na wyciszenie. Marzę żeby dotrwać jeszcze 4 tygodnie
Kurcze. Dacie rade! Maluchy przybiora na wadze zobaczysz !Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
Trzymak kciuki, aby wszystko było dobrze &&&&Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
Żebys wiedziała. Strasznie dziwne.
Ja zaraz z prolutexem się będę stykac.
Wy też po transferze się tak faszerowalyscie?
Mój dzień kręci się wg godzin na tabletkitaki mój deserek.
Zaczynam dzień o 6 Euthyroxem i luteina x2 dp, 6:30 progynova z duphastonem.
O 14 luteina x2 i duphaston.
O 21 prolutex o 22 progynova, luteina x2, duphaston i folik.
Nie żebym narzekała, ale ju na telefon ściągnęłam aplikacje do leków z przypomnienia mi żebym czegoś nie pomieszała![]()
Trzymam kciuki za Was z całych sił i wiem, że Maluszki przybiorą na wadze.Karolinka Ma ok 1300-1500 g a Kacperek 1600-1700g Zależy kto i na jakim sprzęcie je badał. Chcialabym żeby chociaż ponad 2 kg miały. Każdy dzień i każda dkg na wagę złota
O nie. Błagam. Jak tylko zobaczę ta panią to mi się ciśnienie podnosi. .Iga Twoja lekarka wyglada jak obecna pani premier)
Kachna trzymajcie sie tam we 3!! :**
Ewunka piekna historia!![]()