Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzionga bój się Boga!!
Ale nie musi wystąpić krwawienie. W zasadzie nic może się nie wydarzyć. Tylko na usg lekarz stwierdzi....
Iga a kogoś do prezesa macie tez tam podobnego ??![]()
Bo jest!! Stres w niczym nie pomoże! Idź na usg wcześniej. Bo do 7 to się zameczysz!07.04.Kurde no, chce wierzyć, że wszystko jest dobrze !!!! Musi być.
To jest coś takiego ?????Madzionga zakup sobie taki domowy sprzęt do mierzenia tętna maluchów będziesz spokojniejsza .
Jestem tego samego zdania co westi.Bo jest!! Stres w niczym nie pomoże! Idź na usg wcześniej. Bo do 7 to się zameczysz!
Mówię Ci wszystko jest ok. Ból brzucha o niczym nie świadczy.
To raczej zatoki. Pare dni temu bolala mnie glowa, odcwczoraj scieka mi z zatok, ale nic mnie nie boli ani gardlo ani ucho ani migdal. Migdal czysty tylko jest powiekszony. Goraczki brak.Strawbelka-a dlaczego nie chcesz antybiotyku? czy nie mozesz? bo z tego co piszesz to masz zapalenie miglalow,mozliwe ze ucha srodkowego i zatok.Bez antyka ciagnie sie w cholere,boli i to gronkowiec albo paciorkoweic(a to cytrynka ciezko wyleczyc) ,zaleznie od sortu,plujesz zolta ,zielona czy biala wydzielina)
Tak to pieknie opisalas
Juz zaczelas stymulacje?
IstniejeTo jest coś takiego ?????![]()
![]()
![]()
Detektor tetna ploduTo jest coś takiego ?????![]()
![]()
![]()