MartiniM
Fanka BB :)
Mialam to samo i to chyba normalneFoote gratki!!! Beta piekna :-) :-) :-)
A ja jade na wizyte juz, mega :'(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam to samo i to chyba normalneFoote gratki!!! Beta piekna :-) :-) :-)
A ja jade na wizyte juz, mega :'(
Magda, dziewczyny, ale mimo że nic nie czulyscie podczas stymulacji to obrodzilo wam w jajka?
zawsze będziesz się bac czy jest zdrowy, bo choroby potrafią wyjść nawet jak będzie nastolatkiemKachna trzymaj sie kochana! Zaciskaj nogi :-)
MartiniM ale fajowo!!! Juz slyszalam serduszko, wow!!! Moja ciaza tylko kilka dni mlodsza, mam nadzieje, ze jutro tez uslysze serduszko :-) ot taki prezent na zajaczka :-)
Westi ja wiem, ze Ci sie uda, nie wiem skad ale wiem
Iga a dokarmiasz mm? Na modyfikowanym dzieci lepiej śpią.
Dziewczyny jakos tak sie martwie tym moim zarodkiem 2BB, ze slabiutki, ale chyba embriolog z lekarzem wiedzieli co robia, jak myślicie? Jak chcecie to mnie opieprzcie, ale martwie sie, ze takiej slabszej klasyfikacji jest. Ja wiem, ze naturalsy nawet w to nie wnikaja, ale ja juz znam ta informacje i ciezko mi z tym. Boje sie, ze mimo iz sie zaimplantowal to juz obumarl :'( ze jest z jakimis powaznymi wadami itd. Tylko Wam moge sie wygadac...
zawsze będziesz się bac czy jest zdrowy, bo choroby potrafią wyjść nawet jak będzie nastolatkiemKachna trzymaj sie kochana! Zaciskaj nogi :-)
MartiniM ale fajowo!!! Juz slyszalam serduszko, wow!!! Moja ciaza tylko kilka dni mlodsza, mam nadzieje, ze jutro tez uslysze serduszko :-) ot taki prezent na zajaczka :-)
Westi ja wiem, ze Ci sie uda, nie wiem skad ale wiem
Iga a dokarmiasz mm? Na modyfikowanym dzieci lepiej śpią.
Dziewczyny jakos tak sie martwie tym moim zarodkiem 2BB, ze slabiutki, ale chyba embriolog z lekarzem wiedzieli co robia, jak myślicie? Jak chcecie to mnie opieprzcie, ale martwie sie, ze takiej slabszej klasyfikacji jest. Ja wiem, ze naturalsy nawet w to nie wnikaja, ale ja juz znam ta informacje i ciezko mi z tym. Boje sie, ze mimo iz sie zaimplantowal to juz obumarl :'( ze jest z jakimis powaznymi wadami itd. Tylko Wam moge sie wygadac...
nie ma sensu badac fragmentacji bo pewnie jest podwyzszona jeżeli jest tylko 1% prawdiłowych. U nas było podobnie zapłodniono 6 oocytów z 6 były 3 zarodki w 5 dobie 5AA i dwie morule które się zatrzymaly w 66 dobie. czyli wszystko dobrze. Wiesz inaczej jest gdy jest niedroznosc jajowodów bo gamety sa dobrej jakości z obu stron.Kate ale Ty masz wiedze kobieto, jestes moja encyklopediamozna zrobic jakies badania zeby sprawdzić ta fragmentacje? Jak tu pomoc tej armii? Dr po wyniku badania nasienia stwierdzil ze jest bardzo dobrze bo ruchliwosc i ilosc jest bardzo ladna tyle tylko ze morfologicznie jest 1% prawidlowych, wiec moze w tym tkwi problem?! Mialam 6 komorek zapldonionych z 12, zaplodnily sie 3, dzwonilam w 3 dobie i wszystkie rozwijaly sie prawidłowo a w 5 dobie zostal tylko jeden. Wiem ze wymagam duzo od moich jajek ale chciałam miec chociaz 2 zeby jeden byl w zanadrzu, w razie gdyby sie nie udalo... Liczylam na to ze z moim pco naprodukuje wiele i niie bede powtarzac tego wampirzego klucia...
Czekamy na wiadomosc :*Kate skad kobieto masz taka wiedza? Boze jak Ty ladnie opisujesz implantacje :-) :-) :-)
Ja bety nie robilam, mi piekne 2 krechy wyszly 9 dpt i to nie z porannego moczu, podejrzewam ze cien cienia moglabym zobaczyc juz w 7-8 dpt.
No i zrobilam 6testow z roznych probek moczu :-)
Takze mysle ze beta byla dosyc wysoko.
Dziekuje za slowa otuchy :-*
no masz przegrzaneBoze dziewczyny, jestem taka zmeczona, ze nie mam sily na nic. Ile ja bym dala za godzinna drzemke. W pierwszej ciazy przespalam pierwsze 4 miesiace, ale nie mialam dziecka wiec bylo troche inaczej. Jak sobie o tym pomysle jak ja caly dzien bylam na wpol przytomna haha. Wstawalam, ledwo szlam do kuchni, musialam odpoczac, potem jadlam, spalam do 15, chodzilismy do mojej mamy na obiad. Potem wracalismy, i ja znowu spalam, maz mnie budzil na kolacje, potem szybko kapiel i znowu spalam...
no to musiala być wysoka:-) ale i było tak ze beta niska, albo zle przyrastała a ciaza była az do rozwiazaniaKate skad kobieto masz taka wiedza? Boze jak Ty ladnie opisujesz implantacje :-) :-) :-)
Ja bety nie robilam, mi piekne 2 krechy wyszly 9 dpt i to nie z porannego moczu, podejrzewam ze cien cienia moglabym zobaczyc juz w 7-8 dpt.
No i zrobilam 6testow z roznych probek moczu :-)
Takze mysle ze beta byla dosyc wysoko.
Dziekuje za slowa otuchy :-*