Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam lekko przeziebiona. Bez gorączkiOby obyczy któraś z was chorowała w czasie stymulacji?
Witaj pisankahej jestem na forum nowadwa lata temu przeszłam ciążę pozamaciczną i od tamtej pory nic. Z mężem staramy się o dziecko 3 lata. Mam niedrozny jajowod lewy plus b slabe wyniki nasienia meza. Dodatkowo wyszedł mi ostatnio mięsniak 2 mc ale lekarz powiedział że nie powinien przeszkadzac a jezeli bedzie to przed kolejnym zostanie on usuniety. Jestem 3 dni przed punkcją. Podchodzę komercyjnie. Wczoraj na wizycie lekarz powiedział że mam kolo 15 pęcherzykow. Dostałam dodatkowe zastrzyki na stymulację ponieważ najwiekszy miał 17 mm. Nie wiem czego mam się spodziewać Już mam dosyć tych ciągłych zastrzyków w brzuch. Mąż mi je robi i przy tym strasznie lamentuje bo okropnie boję się igły. Od wtorku będę musiała robić je sobie sama...Lekarz dodal że ze wzgledu na moje wyniki poda mi dwa zarodki
Niczym się nie różni. Ja podchodzę komercyjnie. Tylko 6 mogliI pytanie czy można mi tylko 6 zaplodnic jakbym tyle miała? Czy komercyjnie różni się coś od programu rządowego?
Ja byłam lekko przeziebiona. Bez gorączki
Prosze. Moze komus to troszke rozjasni duzo info jest tutaj Link do: Wyświetl temat - IMMUNOLOGIA - przyczyna niepowodzeń i poronień | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania AdopcjiTak szukam kate w Twoim wypowiedziach tego, co ja sama mogłabym jeszcze wynaleźć u siebie.
Co do tej immunologii.....to co to są konkretnie za badania? jakieś przykłady? Może robiłam, a nawet nie wiem, że to się zwie immunologią![]()