Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zdrówka kochana, żeby szybko to przeziębienie przeszłoTrzymam kciuki za piękne bety, takie beda!:-) podobno psychika ma bardzo duzy wplyw na powodzenie. A ja słuchajcie sie niestety ta piekna wiosna przeziebilam, musialam wczoraj z dyzuru jakieś swinstwo przyniesc. właśnie mierzylam temp i 38.3M juz zrobil paskudne mleko z czosnkiem i miodem i pyralgina poszla w ruch, chce jak najmniej chemii typu theraflu lykac...ide wiec juz spac, dobranoc wszystkim!
no to zdrówka !Trzymam kciuki za piękne bety, takie beda!:-) podobno psychika ma bardzo duzy wplyw na powodzenie. A ja słuchajcie sie niestety ta piekna wiosna przeziebilam, musialam wczoraj z dyzuru jakieś swinstwo przyniesc. właśnie mierzylam temp i 38.3M juz zrobil paskudne mleko z czosnkiem i miodem i pyralgina poszla w ruch, chce jak najmniej chemii typu theraflu lykac...ide wiec juz spac, dobranoc wszystkim!
Falka kobieto kuruj się jak najszybciej! Lokator na Ciebie czeka!Trzymam kciuki za piękne bety, takie beda!:-) podobno psychika ma bardzo duzy wplyw na powodzenie. A ja słuchajcie sie niestety ta piekna wiosna przeziebilam, musialam wczoraj z dyzuru jakieś swinstwo przyniesc. właśnie mierzylam temp i 38.3M juz zrobil paskudne mleko z czosnkiem i miodem i pyralgina poszla w ruch, chce jak najmniej chemii typu theraflu lykac...ide wiec juz spac, dobranoc wszystkim!
Falka nie ma Cię w kalendarzu. Jak u Ciebie sytuacja?Falka kobieto kuruj się jak najszybciej! Lokator na Ciebie czeka!
Ja miałam podane 2 zarodki w 3 dobie, w 11dpt beta wynosiła ponad 80.Niech dziewczyny od trzydniowych zarodków Ci podpowiedzą, ale myślę, ze 12.04 beta powinna drgnac
I myśl, proszę, pozytywnie, bo mam wrażenie, ze bardzo sceptycznie do tego.podchodziszgłową do góry kochana :*