pisanka89
Fanka BB :)
Tragedia by była jakbym miała takie rodeo w brzuchu przez 9 mcZaraz będziesz wzdeta 9 miesięcy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tragedia by była jakbym miała takie rodeo w brzuchu przez 9 mcZaraz będziesz wzdeta 9 miesięcy![]()
Przy słabej armii to jest szał + szok . Statystyki tego nie przewidują hihi .Ale to w sumie nie tylko zasługa szczęścia bo wykupilismy pakiet imsi bo mój m miał mało żołnierzykow ale i tak liczyłam na 4 udane a tu taki szok![]()
Może nie takie ale też brzuchol Ci będzie wzdymac potem zacznie się ktoś wierci a ze sztuk będzie 2 to tam będzie niezłe zamieszanieTragedia by była jakbym miała takie rodeo w brzuchu przez 9 mcbo wzdęcia wzdęciami ale ból jest mimo wszystko bardzo irytujący i przeszkadzający
Dobrze ze kilka dziewczyn też odlicza czas do testuPisanka rozbiłaś bank!!To teraz po Kropki wrócisz i wysoka beta będzie
![]()
Damy radeDobrze ze kilka dziewczyn też odlicza czas do testubo nie wytrzymała bym sama
![]()
Damy radeZleci szybko zobaczysz
![]()
Pisanka ale szal! Gratuluje takiego pięknego wyniku. Ale będziesz miała duza rodzinę![]()
Megi i tak zaplodnia ci 6 to lepiej ze jej tyle bo będą lepszej jakości.
8 dzień stymulacji dziś. ? Dobrze zrozumiałam. ?
Tez jestem za tym by żyć normalnie ( traktując się jak kobietę w ciąży czyli lekko ulgowo )