• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lula2000 strasznie mi przykro, ale nie poddawaj się, na pewno nam wszytskim się kiedyś uda.

No i wkońcu jest agulak, złamała tą czarną passę, teraz już nam się uda :D
Gratulacje serdeczne!!!!

agulkak nareszcie dobre wiadomości!!! :happy: gratulacje kochana trzymam kciukasy za piękny przyrost betki!!!!!!
Lula pamiętaj nie możesz tracić wiary i nadziei (wiem, że łatwo mówić ale ja jestem w takiej samej sytuacji więc wiem co mówię). Zbieramy siły i walczymy dalej sham Ciebie też to się tyczy :tak:
Dziewczyny musimy dać radę!!!

agulkak GRATULACJE!!! dbaj o siebie i dzidzie!
Ja od dziś na zwolnieniu lekarskim przyjęłam pierwszy zastrzyk Gonalu F .Bałam się strasznie ale kułam się sama ;) zaczynamy wysiadywanie ;) Trzymajcie kciuki! POZDRAWIAM

reklama
agulkak nareszcie dobre wiadomości!!! :happy: gratulacje kochana trzymam kciukasy za piękny przyrost betki!!!!!!
Lula pamiętaj nie możesz tracić wiary i nadziei (wiem, że łatwo mówić ale ja jestem w takiej samej sytuacji więc wiem co mówię). Zbieramy siły i walczymy dalej sham Ciebie też to się tyczy :tak:
Dziewczyny musimy dać radę!!!

upsa j to muszę trochę odpocząć!! ale jeśli tylko podładuje organizm chciałabym dalej próbować!!
i te święta będą smutnymi :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry