Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
11dpt ale wypada w soboteA którego dpt miałaś robić
Ja będę 12 dpt. Ja chcę minimum te 12 dni. Boję się rozczarowania już teraz.11dpt ale wypada w sobote![]()
Bety uda się zobaczyszCześć dziewczyny.
Ja testuje późno i boje się, że są jakieś limity na pozytywne betyod czwartku jest szał i pewnie dopadnie mnie stres a nie chciałabym się wyłączyć z forum. Ciężki okres mnie czeka. Pocieszenie jest jedno,.że to ostatni raz
A ja znów obawiam się, że 10 dpt nie wyjdzie i w weekend będzie załamka. Kiedyś po 14 dniach robiłamJa będę 12 dpt. Ja chcę minimum te 12 dni. Boję się rozczarowania już teraz.
I właśnie Wy pierwsze dostarczycie nam uśmiechu, że się udałoPowodzenia dziewczyny dziś
My z Natula na pierwszy ogień![]()
Myślę że jak ma wyjść to i 8 dpt wyjdzie! Wierzymy! Ja się denerwuje jak tylko wstanę. Od razu puls mi skacze w gardle cały dzień. Muszę jakiś serial włączyć i chyba cały dzien oglądać by nie myślecA ja znów obawiam się, że 10 dpt nie wyjdzie i w weekend będzie załamka. Kiedyś po 14 dniach robiłam![]()
Pewnie, że wyjdzie. Ale wiesz jak to stresujące jak ma dojść do tego zrobienia testu i sie zastanwaiasz iść wcześniej czy późniejMyślę że jak ma wyjść to i 8 dpt wyjdzie! Wierzymy! Ja się denerwuje jak tylko wstanę. Od razu puls mi skacze w gardle cały dzień. Muszę jakiś serial włączyć i chyba cały dzien oglądać by nie myślec
Ty jeszcze kochana próbuj bo młoda jesteśBety uda się zobaczyszA stres będzie zawsze.
Powiem Ci, że wczoraj myślałam o tym co jeśli znów się nie uda. I chyba też podchodzę do tego, że to będzie ostatni raz. I wtedy składam papiery o adopcje![]()