reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny.
Ja testuje późno i boje się, że są jakieś limity na pozytywne bety :) od czwartku jest szał i pewnie dopadnie mnie stres a nie chciałabym się wyłączyć z forum. Ciężki okres mnie czeka. Pocieszenie jest jedno,.że to ostatni raz

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja testuje późno i boje się, że są jakieś limity na pozytywne bety :) od czwartku jest szał i pewnie dopadnie mnie stres a nie chciałabym się wyłączyć z forum. Ciężki okres mnie czeka. Pocieszenie jest jedno,.że to ostatni raz
Bety uda się zobaczysz :) A stres będzie zawsze.
Powiem Ci, że wczoraj myślałam o tym co jeśli znów się nie uda. I chyba też podchodzę do tego, że to będzie ostatni raz. I wtedy składam papiery o adopcje :)

Myślę że jak ma wyjść to i 8 dpt wyjdzie! Wierzymy! Ja się denerwuje jak tylko wstanę. Od razu puls mi skacze w gardle cały dzień. Muszę jakiś serial włączyć i chyba cały dzien oglądać by nie myślec
Pewnie, że wyjdzie. Ale wiesz jak to stresujące jak ma dojść do tego zrobienia testu i sie zastanwaiasz iść wcześniej czy później :)

reklama
Bety uda się zobaczysz :) A stres będzie zawsze.
Powiem Ci, że wczoraj myślałam o tym co jeśli znów się nie uda. I chyba też podchodzę do tego, że to będzie ostatni raz. I wtedy składam papiery o adopcje :)
Ty jeszcze kochana próbuj bo młoda jesteś :) Ja mam to szczęście, że już mam swój cud a i, że już za "młoda" jestem to na następna stymulację nie pójdę a i kasy już nie ma bo dwie procedury komercyjnie bez refundacji leków.
Także nie poddawajcie się dziewczyny. Trzymam.za wszystkie.kciuki &&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry