Mgs82
Zaangażowana w BB
Wiem co czujeszdziewczyny wraz z bólem kręgosłupa przyszły wzdęcia....znowu te masakrycznie wielkie wzdęcia jak po punkcji.brzuch wydęty..no to teraz to schudnę ;p a karpatka tak na mnie patrzy *-*

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem co czujeszdziewczyny wraz z bólem kręgosłupa przyszły wzdęcia....znowu te masakrycznie wielkie wzdęcia jak po punkcji.brzuch wydęty..no to teraz to schudnę ;p a karpatka tak na mnie patrzy *-*

wzdęcia czy nie i tak zjadłam kawałekWiem co czujesz![]()
Dlaczego chca Ci odstawic euthyrox jak masz niedoczynnosc???wzdęcia czy nie i tak zjadłam kawałeka połowa już jest u moich rodziców bo tata zajechał i zabrał ;p stresuje się przez te leki. a raczej ich odstawienie, ale może lekarz uwaza ze powinny sobie poradzić jeżeli ma się udać. Jedyny problem u mnie to właśnie niedoczynność i o euthyrox będę walczyła a o encorton to nie wiem czy jest o co...dzisiaj przezywam...a to dopiero 5dpt
no własnie mam na całej rozpisce ze mam go brać do nast wtorku dzisiaj zadzwoniłam zapytałam przedstawiłam się i tyle wieć jak będę dzwoniła drugi raz powiem że mam niedoczynnosć i jeszzce cały listek do wzięcia ...ja euthyrox brałam cały rok wczesniej przy staraniach naturalnych. Wydaje mi się że po prostu nie ma kazdej karty pacjentra w głowie i jak powiedziałam że na rozpisce tak jest to tak jest. ALe tak czy siak bede go brala tydzien jeszcze czyi do testu a potem bede z nim rozmawiała.Dlaczego chca Ci odstawic euthyrox jak masz niedoczynnosc???
Moze cos zle zrozumialas???
Pierwszy raz sie spotykam z takim czyms...
Dlaczego chca Ci odstawic euthyrox jak masz niedoczynnosc???
Moze cos zle zrozumialas???
Pierwszy raz sie spotykam z takim czyms...
no własnie mam na całej rozpisce ze mam go brać do nast wtorku dzisiaj zadzwoniłam zapytałam przedstawiłam się i tyle wieć jak będę dzwoniła drugi raz powiem że mam niedoczynnosć i jeszzce cały listek do wzięcia ...ja euthyrox brałam cały rok wczesniej przy staraniach naturalnych. Wydaje mi się że po prostu nie ma kazdej karty pacjentra w głowie i jak powiedziałam że na rozpisce tak jest to tak jest. ALe tak czy siak bede go brala tydzien jeszcze czyi do testu a potem bede z nim rozmawiała.
dobra to przypomnę mu się dokładnie następnym razem...nad
kochana,nie ma mowy o odstawieniu bo niedoczynnosc jest lepsza jak tabletki antykoncepcyjne ,problemy z zajsciem, a w ciazy bez lekow duze ryzyko poronienia...wiec tak jak mowisz ,pewno cos przeoczyli![]()