reklama

Kto po in vitro?

reklama
gosssssia4 poczekaj z betką jeszcze do 9-10dpt wtedy wynik będzie już 100%... chociaż wiem jak to jest, ja sama 8dpt zrobiłam test i na szczęście była bardzo bledziuchna 2 kresunia, ale mogło jej nie być i wtedy miałabym dopiero jazdy :).

agulkak beta raczej ładnie Ci rośnie, poczytaj może gdzieś w necie jak powinna przyrastać, bo ja już nie pamiętam... a co do objawów to u mnie było tak, że jakoś około 16-17dpt nagle przestały mnie boleć ssyski i stały się jak zwykle i wpadłam w panikę, ale wszystko było oki. Teraz dopiero w 2 trymestrze urosły o rozmiar i trochę czasem pobolewają. Co do mdłości i innych objawów ciążowych to mi się zaczęły na początku 7tc i nie miałam codziennie, czasem czułam się normalnie nawet 4-5 dni co oczywiście sprawiało, że wpadałam w panikę :). U Ciebie jakoś szybko się zaczęły, szczególnie, że bete masz jeszcze stosunkowo niską, ale jeśli już miałaś jakieś objawy to co będzie za tydzień czy dwa, wymioty ze 3 razy dziennie ;).

Lolitko SUPER wiadomość, oby bóle już nie wróciły!!!

Wielkie gratulację nowo zafasolkowanym! Oby betki ślicznie rosły!

Ostatnia edycja:
drogie dziewczyny,jestem w szoku i w strachu czy wszystko dobrze się rozwinie,w środę mam pierwsze usg. Na tą chwilę "na gorąco" wymienię Wam moje objawy ,może to komuś pomoże w wytrwaniu w spokoju.Dziś mam 10 dpt:
-lekki ból piersi za dnia(nocami się nasila)
-brak plamień
-brak śluzu(troszkę więcej pod wieczór)
-pocę się potwornie
Dziewczyny które są przed testowaniem-przepłakałam pół dnia bo byłam pewna ze nic z tego bo tak mało objawów...trzymam za Was gorąco kciuki!!
Moja rada=polegujcie często,zero wysiłku.ja leżałam..siedziałam całe 9 dni

agagr33 Witam Cię. Myślałam cały dzień o Tobie. Bardzo Ci gratuluję , a tak w ogóle ty kobieto chyba jesteś w czepku urodzona. Fajnie ,że masz już to za sobą . Twoja beta chyba dość wysoka , może będzie dwójeczka :tak: Ja się zastanawiam , czy zrobić betę jutro czy poczekać do tego piątku. Obiecałam sobie ,że jak Tobie się uda to od razu polecę na badanie. Zobaczę rano.
Jeszcze raz gratuluję:-).

lolitka200 To super wiadomość. Oby tak dalej.

gosssssia4 Ja też myślę że do 10 dpt powinnaś poczekać. Niepotrzebnie będziesz się stresować.

Magdalena Markiewicz Nie martw się , 4 zarodki to super wynik. Oby było wszystko dobrze.

Agulkak nie zamrtwiaj się tak wszystko będzie dobrze :-)

Agagr serdecznie gratuluję i cieszę się bardzo, że wreszcie coś dobrego dziej się na wątku

Lolitko trzymam kciuki by bóle nie wróciły i bu wszystko było ok

Akneis trzymam kciuki za stymulkę. Ja tez miałam już zaczynać ale mój doktorek ucieka mi na urlop, więc niestety dopiero 6 listopada zaczynam wyciszanie, transfer chyba wypadnie w andrzejki, to może sobie od razu coś wywróżę hihihih :)

Tymonko u mnie sytuacja jest dokładnie taka sam jak u Ciebie i też ciągle się doszukuje czy na pewno wszystkie badania zostały zrobione, ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy. Życzę powodzenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry