koralik83
Fanka BB :)
A nie mówiłam? Super!!!! Tak trzymaj i juz się nie zamartwiaj :*Dobra to teraz moja kolejBeta 174
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie mówiłam? Super!!!! Tak trzymaj i juz się nie zamartwiaj :*Dobra to teraz moja kolejBeta 174
![]()
W zaleceniach dostałam żeby test zrobić 12-14 dzień po transferze a gdzieś czytalam że mogę juz 11dnia myślicie że wyjdzie?

tak właśnie lekarz dzwonił i kazał przyjechaćW ten czwartek ta wizyta? Nie ma takiej w kalendarzu!.![]()
Szybko masz wizytętak właśnie lekarz dzwonił i kazał przyjechaćzapisuj
a środę zostaw bo pewnie się skusze;p
Mnie bolą cały czas, juz od dłuższego czasu śpię w staniku, bo przewrócić się z boku na bok to dramat, bez stanika. Powiększyly sie tez ( ale to akurat mi nie przeszkadzaMam jeszcze pytanie czy którąś z was bolały piesi ? Ja nie dość że w ogóle mam dość duże to teraz jeszcze większe i tak bolą że nawet jak biorę prysznic to w staniku bo inaczej nie mogę...
Mam jeszcze pytanie czy którąś z was bolały piesi ? Ja nie dość że w ogóle mam dość duże to teraz jeszcze większe i tak bolą że nawet jak biorę prysznic to w staniku bo inaczej nie mogę...
Wątpię żeby usg robił a chciał.wizyte że względu na niedoczynność tarczycy i kończące mi się lekiSzybko masz wizytęja dopiero tydzień po tobie. Ciekawa jestem czy cos juz bedzie widać
![]()