reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam jeszcze pytanie czy którąś z was bolały piesi ? Ja nie dość że w ogóle mam dość duże to teraz jeszcze większe i tak bolą że nawet jak biorę prysznic to w staniku bo inaczej nie mogę...

Mam jeszcze pytanie czy którąś z was bolały piesi ? Ja nie dość że w ogóle mam dość duże to teraz jeszcze większe i tak bolą że nawet jak biorę prysznic to w staniku bo inaczej nie mogę...
Mnie bolą cały czas, juz od dłuższego czasu śpię w staniku, bo przewrócić się z boku na bok to dramat, bez stanika. Powiększyly sie tez ( ale to akurat mi nie przeszkadza;). ) normalnie mam B kupiłam staniki C i wypełniają co do milimetra, a nawet troszke sie wylewają:)
Wydaje mi się ze to zasługa estrofemu

Nie pamietam juz jak to bylo po transferze z piersiami ale zaczekaj jak bedziesz w ciazy a potem urodzisz i pierwsze tygodnie po porodzie to dotknac sie nie mozna i tak jak mowisz bez stanika ani rusz :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry