katharina203
Fanka BB :)
I czy IUI ma jakas skutecznosc? Zaczynam w to watpic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po punkcji , pobrali 5 komórek . Liczyłam na więcej szczerze mówiąc , ostatnio miałam 4 komórki i tylko 1 zarodek klasy 1 BB , wiec trochę sie martwię [emoji17] transfer w poniedziałek , zapisałam sie na akupunkturę . Któraś z dziewczyn korzystała, bo zastanawiam sie czy ma sens ? Dr tez powiedział , ze przy 3 stymulacji mozna podać dwa zarodki , wiec poprosiłam na wypadek gdyby były 2 .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no u Ciebie jest jak statystyka mówi z8 bylo 5 zdolnych ( mniej więcej 80 %. ) z 5 to . 3 się zaplodnily a z 3 ten 1 (30% ) który masz w sobie to dzidziuś .
Megi Ty w piątek miałaś transfer tak?
mi poprzednio beta wyszła w 7 dpt blastocysty.Dlaczego zatem niektóre ośrodki zlecają badania już w 6dpt? Nosi mnie i boje się, że niepotrzebnie się łudzę po raz drugi...
Słucham w kółko Sound`N`Grace żeby się zmotywować do pozytywnego myślenia...
Iga moze bede miec...jak cos urosnie...teraz biore clo... 4 razy dziennie...ale i tak nie chce mi urosnac nawet 1 pecherzyk...
Wydaje mi się, że właśnie lekami jest wspomagane. Bo w naturalnym cyklu wydzielane jest przez pękający pecherzyk.
Gdzieś czytałam, że w przypadku stymulacji mogą być nie wydolne. Stad wspomaganie lekami.
Malutkikaczorek ja miałam 5 z czego zapłodniły się 3 i te 3 zamroziliśmy.A jak to właściwie jest z pęcherzykami ile wy miałyście zazwyczaj po stymulacji bo mi wychodzi narazie 13 ale nie wiadomo jeszcze ile z nich będzie sie nadawać![]()
To jak 3 sie zapłodnily i wszystkie zamroziliscie to z czego był transfer?Malutkikaczorek ja miałam 5 z czego zapłodniły się 3 i te 3 zamroziliśmy.