Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czytalam dwa razy co napisalas ! mam nadzieje ze tylko max 2Witaj u nas katharina
Co do IUI to naprawę zależy od przypadku. My podchodziliśmy 3 razy, bezskutecznie. Dla nas to była strata czasu i pieniędzy. Ale nam sugerowali w klinice IUI, bo u nas jest wszystko w porządku. Podejrzewali, że wlasnie środowisko pochwy zakłóca dojście plemników do jajeczka. Żołnierzyki mojego M są ponad normę, ja bardzo ładnie odpowiadam na stymulację, endo zawsze super - po prostu jesteśmy super zdrowi a w ciąże nie możemy zajsc. Dopiero in vitro sie u nas sprawdziło.
Natomiast znam przypadki gdzie wlasnie inseminacja sie udawała za pierwszym czy drugim razem. Także to naprawdę indywidualna sprawa.
Pisanka No twoja Beta to wymiata!! Jesteś pewna że tam nie siedzi wiecej niż dwójka?
Ewelin twoja tez przyrasta ślicznie. A tak sie martwiłaś że była za mała
Nie prawda, beta może rosnąć idealnie, może tez rosnąć i spadać. Gdyby dało się "zobaczyć" po becie cp we wszystkich przypadkach dziewczyny nie traciłyby jajowodówTeż wydaje mi sie,że przy cp beta rośnie minimalnie
U mnie był przyrost 30-40% i podejrzewano cp. A beta pojawiła się już 6dpt, a 14dpt była ok. 90-100.No widzisz. Ja to na necie tylko czytałam i nie bardzo wiem jak to wygląda. Wiec mój błąd z niewiedzaNie prawda, beta może rosnąć idealnie, może tez rosnąć i spadać. Gdyby dało się "zobaczyć" po becie cp we wszystkich przypadkach dziewczyny nie traciłyby jajowodówU mnie był przyrost 30-40% i podejrzewano cp. A beta pojawiła się już 6dpt, a 14dpt była ok. 90-100.