reklama

Kto po in vitro?

Ann zwyczajnie nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. :(

wiesz ilu ja sie obrotow moge jeszcze spodziewac??? nie bede nawet wymieniac,ja sobie a jakas obca kobita sobie,..i nie wiem nawet czy juz sie stymuluje,czy nie...nic nie wiem.
Robie to co mi kaza,slepo wierze lekarzowi i nie truje d.... z wiecznymi pytaniami. Tak mi nie pomoze.Musze zaufac ,ze wiedza co robia....

reklama
Ja to często mam ostatnio jakieś jazdy ze cos zrobię nie tak przy tych zastrzykach i sobie zaszkodzę ;/ i wkręcam sobie rożne konsekwencje :/ możliwe ze te dawki hormonów mogą tak wpływać na samopoczucie żeby sie negatywnie z czymś nakręcać i wmawiać sobie cos? :/

Dziewczyny wszystkie robilyscie to badanie genetyczne w 1 symestrze?? Mna tak dzisiaj lekarz zakrecil ze zrozumialam ze nie musze a tu wiekszosc osob mi mowi ze to robily ;) Jakie Wasze opinie ?

reklama
Ja to często mam ostatnio jakieś jazdy ze cos zrobię nie tak przy tych zastrzykach i sobie zaszkodzę ;/ i wkręcam sobie rożne konsekwencje :/ możliwe ze te dawki hormonów mogą tak wpływać na samopoczucie żeby sie negatywnie z czymś nakręcać i wmawiać sobie cos? :/

Hormony zabieraja nasza "normalnosc" raz placzesz,raz sie smiejesz,wpadasz w emocjonalne doly,za chwile sie cieszysz...az sama zauwazasz ze cos jest nie tak.To tak jak jezdzic winda w dol i w gore,najwazniejsze to zdawac sobie z tego sprawe:) po transferze to sie tez nie skonczy,bedzie jeszcze gorzej bo dojdzie do tego oczekiwanie,
na wynik.Taki sport ekstremalny. Poczytaj ulotki lekow, musi wszystko byc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry