reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będę u niej w przyszłym miesiącu i mam zamiar przedyskutować ta sprawę z jodeM. Bo Ty też mnie zaskoczyłas. Tym bardziej, że wyniki mam teraz ok i torbiel przestała rosnąć.
To zapytaj prosze koniecznie o ten jod.
Wszedzie w internecie pisza ze jodu nie mozna. Ja nawet sol himalajska kupuje bo bez jodu.
Endokrynologa masz dobrego z tego co piszesz, wiec jestem ciekawa jak to faktycznie jest.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jest. Endo nie rośnie. Dr sam był mega zdziwiony. Stanęło na 8 mm i koniec.
Grzebal ( dosłownie! ) mi tym usg masę czasu żeby znaleźć choć kawałek czegoś większego. Do patrzył się przy okazji skurczów ( na szczęście w dobra strone).
Cos tam wynalazł i zrobi transfer. Ale cieszyć się za bardzo nie ma z czego.
Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam podchodzac cykl w cykl.
Od jutra mam kolejna torbę leków do lykania.

Kurde ,no . nie tak mialo byc !!!

Kochane ale sie dzisiaj strachu najadłam Poszłam robić zastrzyk z gonapeptylu i w aptece pani powiedziała żeby najpierw pociągnąć strzykawkę do siebie żeby lekarstwo z igły wyciągnąć do strzykawki z powrotem a potem wcisnąć strzykawkę do pierwszej kropli w igle żeby wypuścić powietrze a ja tak jakoś niefortunnie pociągnęłam ta strzykawkę do siebie ze cała zawleczka strzykawki wyskoczyła i myślałam ze całe lekarstwo sie wylało :/ szybko włożyłam zawleczkę ale chyba nic nie zdażyło wylecieć mam nadzieje :/ ale ze mnie ślamazara ;/ stało sie którejś z was kiedyś podobnie?

Dziewczyny ze względu na pracę staram się was nadrobić tak szybko piszecie że masakra;))
Ja dzisiaj pierwszy zastrzyk i powiem wam że póki co jest ok mam nadzieję że tak zostanie;))
Nie mogę uwierzyć że to się dzieje naprawdę i jestem coraz bliżej upragnionego celu. A sezon bet jest duzyy więc liczę po cichutku na takie wieści jakich tu ostatnio nie brakuje;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry