Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bezglutenowo chyba tylko Anika. Ja dostałam w ramach prezentu ślubnego książkę z takimi przepisami i czasem do niej zerkam. Lubię różnorodność w kuchni, ostatnio robię dużo potraw wegańskich mimo,że weganami nie jesteśmy :-)Anika bezglutenowo na priv ie
A czemu wy wszystkie bezglutenowo?
Ja nie mogę milki mam po niej wzdęciaEwunka ja tez potrafię zjeść tą wielka tabliczkę milki, a wazę 43 kg
Ewelin tez mi sie wlasnie zaczeły płaczliwe dni, za dużo tych hormonów ;/
generalnie dużo rzeczy powoduje u mnie wzdęcia .Ja za czekolada aż tak nie jestem ale Malaga tiki taki i kasztanki i ciasteczka różnego rodzaju. Nie jadam tego dużo ale co dzień jak nałogowiec ..... lubię to .
przy jakim wzroście ? Wazysz tyle bo lubisz. ? Zaciekawiło mnie 
Ja poproszęApropos ciasteczek- mam też fajny przepis na ciasteczka z ziarnami, mlekiem i miodem. Próbuję tym oszukiwać męża, zawsze zdrowiej niż czekolada czy ptasie mleczko :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę podesłać.
Ja mam lepiej bo jak za mną coś chodzi to to porostu zjadamZa mną od kilku dni chodzi gniazdko - takie tłuste i polukrowane ciastkoale na bezglutenie nie moge, więc tylko pomarze
![]()
czasem. Nie jestem osobą która potrafi w 100 % przestrzegać dietyaniolkowa.mama badanie prenatalne wychodzi mi w 10t6d, a genetyczne w 12t4d, to późno?
No ja chyba też go dostanę i nie wiem jak to będzie pozyjemy zobaczymy hihihiCieszę się, że poszło dobrze :-) Czerwone plamy też po nim mam. W przeciwieństwie do Menopuru te zastrzyki okropnie mnie bolą:-/