Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Westi,
a ja wpadam powoli w panike,ze to wszystko znowu NICZYM dobrym sie nie skonczy,najchetniej bym to wszystko odwolala![]()
Ja nie mialam w obu ciazachWestaice, Annamarie - u mnie te same paniki i płacz na przyprawach ani teoche mnie nie dziwija ryczę non stop, to taki krótkie płacze ale wylewne
Wszystkie dziewczyny miały jakieś objawy zagnieżdżenia, u mnie nic, zero...
Jeszcze w nawiazaniu do mowienie o ciazy po testach. Moja bratowa tak sie chwalila naokolo, powiedziala wszystkim, znajomym, blizszej i dalszej rodzinie. Potem poszła na usg, a tam zarodka nie ma, puste jajo... I rodzina sie pyta mojej mamy i jak synowa sie czuje, no i trzeba bylo tlumaczyc ze poronila... nawet mnie sie znajomi pytali jak ona sie czuje i teraz wez kazdemu tlumacz. No porazka. Dla mnie to bylo tak mega niedojrzale, irytujace... uwazam ze glupota ludzka nie zna granic...
Moj maly tez uwielbia brzuszki, a szczegolnie pepuszki, jak pytam gdzie dzidzia jest, to podwija swoja koszulke i pokazuje na swoj brzuszek ;-) a jak pytam gdzie mama ma dzidzie to przychodzi i podwija moja bluzke i pokazuje i zawsze daje buziaczka :-) ogolnie zdrowy, ale ostatnio za bardzo rozbrykany sie zrobił.
Znam ten bol pilnowania przed kontaktami, kablami, rzeczami niedozwolonymi... eh. Na chwile obecna mam z tym luz, bo maly juz duzy i duzo rozumie.
Ja mam w domu Janka :-)
Jak robi Ci się smutno przypomnij sobie moje statystyki .A co do objawów to 1 prawdziwym obiawem jest pozytywna beta. Reszta to leki i jeśli coś Ci dolega albo nie dolega to dla Twojego dobra powiedz głowie ze to właśnie to . I mów mu żeby się mocno trzymał mamusi.Westaice, Annamarie - u mnie te same paniki i płacz na przyprawach ani teoche mnie nie dziwija ryczę non stop, to taki krótkie płacze ale wylewne
Wszystkie dziewczyny miały jakieś objawy zagnieżdżenia, u mnie nic, zero...