N@t@li@89
Fanka BB :)
Martka ja tak strasznie nie chce zapeszyc ;(( boje się rozczarowania i cierpienia związanego z tym wszystkim://Ja tak kupiłam dwa ciuszki, jak widać się opłacało![]()
Marudzenie ehh te hormony odbierają rozum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martka ja tak strasznie nie chce zapeszyc ;(( boje się rozczarowania i cierpienia związanego z tym wszystkim://Ja tak kupiłam dwa ciuszki, jak widać się opłacało![]()
Wydaje mi sie ze ma to wplyw.Dziewczyny czy któras z was miała usuwana torbiel z jajnika? Mialam.kiedyś w wieku chyba 19 lat usuwana torbiel dermoidalna z jajnika - jajnik zachowany jest cały. Czy możliwe jest ze właśnie jest teraz trochę trudniejszy w stymulacji ? I potrzebna mu większą dawka. Pytam bo lewy zareagował super a właśnie ten prawy na którym kiedyś była ta torbiel dużo mniej . Dlatego nie wiem czy to zbieg okoliczności czy ma to jakiś wpływ
Też mi się wydaje, że ma wpływ.Dziewczyny czy któras z was miała usuwana torbiel z jajnika? Mialam.kiedyś w wieku chyba 19 lat usuwana torbiel dermoidalna z jajnika - jajnik zachowany jest cały. Czy możliwe jest ze właśnie jest teraz trochę trudniejszy w stymulacji ? I potrzebna mu większą dawka. Pytam bo lewy zareagował super a właśnie ten prawy na którym kiedyś była ta torbiel dużo mniej . Dlatego nie wiem czy to zbieg okoliczności czy ma to jakiś wpływ
Dziewczyny czy któras z was miała usuwana torbiel z jajnika? Mialam.kiedyś w wieku chyba 19 lat usuwana torbiel dermoidalna z jajnika - jajnik zachowany jest cały. Czy możliwe jest ze właśnie jest teraz trochę trudniejszy w stymulacji ? I potrzebna mu większą dawka. Pytam bo lewy zareagował super a właśnie ten prawy na którym kiedyś była ta torbiel dużo mniej . Dlatego nie wiem czy to zbieg okoliczności czy ma to jakiś wpływ
A ja nigdy nie miałam nic z jajnikiem a mimo to tylko jeden zawsze ma jajeczka a w drugim bardzo słabo.