Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Taaaak. Też myślałam że przefarbuje pred transferem to nie będzie niespodzianek jakby się udało, a tuNie przejmuj siew internecie jqkjdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy![]()
mam na głowie cudo hahaha. Trudno, to tylko włosy 
Też myślałam czy nie zwiekszyc magnezu czy nospy w razie Wu choć poki co żadnych skurczy nie czuję. Też dostałam zakaz sikannia po przyjsciuTy masz na 10:30?
Blastki w dniu transferu. Zdziwiłam się dziś bo pytała mnie czy chce 1 czy 2. A jak pytałam dr to powiedział, że ja nie mogę 2. Zapomniałam o ananasie ha habędę miała na kogo winę zrzucić
U mnie ok juz. I mam zakaz sikania po przyjeździe do klinikimało tego mam się jeszcze dopoic
![]()
faktycznie fajne te nasze babeczki z labu. Ty bedziesz przede na prawda? Moze sie rozpoznamy. Choc cos czuje ze chyba lepiej byloby byc dalej anonimowa dla siebie co?To jutro zobaczę naszą blastke na monitorze? Będę mogła cyknac zdjęcie?
strawbelka -gratulacje!
Ann super najlepsze wiesci i nie masz za bardzo czasu myśleć jak to będzie bo to juuuzLaski ....
mamy w piatek 29.04 punkcje dawczyni
wtorek albo sroda-transfer![]()
Strawebelko gratulacje teraz tylko super przyrostu życzę i spokojnych 9 miesięcyAnnemarie cudne wiesci
Juz zaciskam kciuki&&&&&&&&
Truskawka przykro mi strasznie
Trzymaj sie kochana:*