reklama

Kto po in vitro?

Nie przejmuj sie :) w internecie znajdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy:):):)
Dziękuję. Podniosłaś mnie na duchu, za dwa tygodnie wesele mojego brata, jestem świadkiem i chciałbym jakoś wyglądać . Nie wiem czy brzuch przestanie być do tego czasu opuchnięty i czy zmieszczę się w sukienkę, więc fajnie by było zlikwidować chociaż siwe włosy☺ Gdyby to miało zaszkodzić,to oczywiście kij z włosami. W necie faktycznie różne bzdury są napisane

reklama
Ha ha. No, no. Aj tam może byś zaproponowała wspólny prysznic. :) a nie.
Faceci mają różne pomysły. Ja dzisiaj tak ochrzanilam mojego M. ze na zakupy pojechaliśmy swoimi samochodami. Osobno :)
Mi progynova brzuch wysadza. :/

Marzen może pozostałości po @?
Nic takiego mi się nie działo.
Jak tam Falka nastrój i w ogóle?
No właśnie o to samo chciałam Ciebie pytać ale nie mogę się z postów odkopać :) nastrój nadzwyczaj spokojnie :)a Twój? Też mam byc rano i z pół pełnym pecherzem :)ale chyba sie miniemy. Ananasa wcinam. Nie wiesz może kiedy nasze blastki są rozmrazane? Dziś czy jutro?

Ann masz bólu podbrzusza? Takie ala @?
Wiesz co mnie tak czasem łapie. Nie jest to ciągłe. Po transferze tez tak miałam. I zastanawiam się teraz, bo na usg dr widział dość mocna czynność skurczowa. Fakt w druga stronę czyli nie zagrażająca zarodków. Ale jeśli występuje u mnie też w Drug strone? I stad problem. Biorę ten magnez, ale chyba średnio go przyswajam.
Może spróbować z nospa zapobiegawczo? Co myślisz?

No właśnie o to samo chciałam Ciebie pytać ale nie mogę się z postów odkopać :) nastrój nadzwyczaj spokojnie :)a Twój? Też mam byc rano i z pół pełnym pecherzem :)ale chyba sie miniemy. Ananasa wcinam. Nie wiesz może kiedy nasze blastki są rozmrazane? Dziś czy jutro?
Ty masz na 10:30?
Blastki w dniu transferu. Zdziwiłam się dziś bo pytała mnie czy chce 1 czy 2. A jak pytałam dr to powiedział, że ja nie mogę 2. Zapomniałam o ananasie ha ha :) będę miała na kogo winę zrzucić :)
U mnie ok juz. I mam zakaz sikania po przyjeździe do kliniki ;) mało tego mam się jeszcze dopoic :)

reklama
mnie nic nie boli,widocznie tamte objawy wynikaly z wadliwej ciazy,a nie efektow ubocznych.Skurcze po transferze nie sa mile widziane,dziewczyny biora no spe niektore dostaja relanium na swiety spokoj po transferowy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry