Wierz w rozwiązanieChciałabym w to wierzyć...
Już mi pomału wszystko jedno...
Jak się czujesz?:*
Ja jakoś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierz w rozwiązanieChciałabym w to wierzyć...
Już mi pomału wszystko jedno...
Jak się czujesz?:*
Moniusia niestety los jest niesprawiedliwy ,moja dawna sąsiadka ( totalna patologia ,alkohol ,sex z kim popadnie ) ledwo co po jednej ciazy sie zagoiło to juz z nastepnym była ,przez wszystkie ciąże Piła alkohol,paliła i czesto ledwo o własnych siłach do domu szła .... Brak slow [emoji17]
Wierz w rozwiązaniew jedną czy druga stronę. Ważne żebyś wiedziała na czym stoicie. Poza tym masz plan B, a to już coś. Reszta się ułoży :*
Ja jakośnie lubię czekać
i mały kryzys zwątpienia dziś.
Z W A R I U J E !
Chce mi sie ziemniaka z ogniska...
No to dokładnie to samo... szmacisko takie, że szkoda słów.. (w klubach nocnych też tańczy) tyle, że się dziwię, że wcześniej nie wpadła... jej siostra to od 15-tki zaczęła.. i już ma 3.STRASZNE!!!
Monika ja z kolei co chwile dowiaduje się, ze ktos z rodziny albo ze znajomych albo z pracy jest w ciazy, najgorzej ze mam bardzo duzo kuzynek i prawie zawsze któras z nich spodziewa się dziecka, juz nawet boje sie pytac kolezanek co u nich slychac bo zaraz uslysze "aaa wiesz w ciazy teraz jestem"
Ja mam kominek w domu i jak mam ochote na takie ziemniaki to zawijam je w folie i bach do kominkawychodza idealne
![]()
Moniusia niestety los jest niesprawiedliwy ,moja dawna sąsiadka ( totalna patologia ,alkohol ,sex z kim popadnie ) ledwo co po jednej ciazy sie zagoiło to juz z nastepnym była ,przez wszystkie ciąże Piła alkohol,paliła i czesto ledwo o własnych siłach do domu szła .... Brak slow [emoji17]
Wiem moniusiu :* ale wiesz czego chcesz, o co walczysz. I wiary w osiągnięcie celu nie wolno tracić. :* A ja wiem, że teraz może jest gorzej, ale za chwile będziesz mega szczęśliwa! Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Przynajmniej nasze dzieci będą najbardziej kochanym i wypieszczonymi :*
Kobieto Ty też masz na co czekać. Ty czekasz na rozwiązanie ja na test. A pewności w powodzenie nie ma ani tu ani tu. Dobrze o tym wiesz. Jeszcze może się okazać, że będziesz szybciej mama niż ja.
Dziewczyny mam pytanie.
Kolezanka podchodzila 1raz do in vitro prywatnie i 3 razy z programu nfz.
Jest szansa ze teraz za trzecim razem podadza jej zarodek w 2-3 dobie? Walczy o to ale nie chca sie zgodzic, a ma tylko jedna zaplodniona komoreczke. Bardzo prosze o pomoc, jak wygrac zeby podali w 2-3 dobie.