iga2421
Fanka BB :)
SERIO? WYPRÓBUJĘ <3 ano tak, M. kiedys robił parówki;D.
Parowki??? Hehe. Nie wpadlabym na to
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SERIO? WYPRÓBUJĘ <3 ano tak, M. kiedys robił parówki;D.
Parowki??? Hehe. Nie wpadlabym na to![]()
a in vitro to grzech 

Boli jak cholerę.Wiem, wiem,ale to tak boli.. zawsze chciałam mieć dużą rodzinę.. pamiętam znajomi śmiali się ze mnie, że ja na taką nie wyglądam i na pewno nie będę miała dużo dzieci,że tylko tak gadam...... i teraz ich słowa się spełniły, ale nie dlatego, że nie chcę tylko nie mogę...Dzisiaj znajoma coś o 500+gadała, ze się opłaca mieć dzieci i do mnie"a ty na co czekasz, rób!!!"
I cały piękny dzień szlag trafił, nie wspominając o wizycie w skarbówce.
Nie bój się, szybciej na pewno nie będę.![]()
Boli jak cholerę.
Ja pamiętam jak kiedyś z mężem ( choć mężem jeszcze nie byl) kłóciłam się, że chce 3 dzieci. A on ledwo na 2 się godzil
Nie mów hop. A skąd wiesz, że nie będziesz mieć dużej? A o niepłodności wiedziała? Życie lubi nas zaskakiwać. I nie zawsze źle. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Zasługujesz na to. :*
Ann zaczynamy libacje?![]()
Wiem, wiem,ale to tak boli.. zawsze chciałam mieć dużą rodzinę.. pamiętam znajomi śmiali się ze mnie, że ja na taką nie wyglądam i na pewno nie będę miała dużo dzieci,że tylko tak gadam...... i teraz ich słowa się spełniły, ale nie dlatego, że nie chcę tylko nie mogę...Dzisiaj znajoma coś o 500+gadała, ze się opłaca mieć dzieci i do mnie"a ty na co czekasz, rób!!!"
I cały piękny dzień szlag trafił, nie wspominając o wizycie w skarbówce.
Nie bój się, szybciej na pewno nie będę.![]()
Nie wiem kto Tobie, al Ty możesz mi .Patrze wlasnie,kto dalby mi w mode ale jakos chetnych brak,musze isc pod Aldika
![]()