Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperOo strawbelko widzisz? Nie tylko ja się martwię i proszę Cię żebyś się odzywała
Ew masz zaklepane![]()
Myślę, że jak już napisze książkę to ona będzie bestsellerem.SuperNawet sie pofatyguję i przyjadę po nią osobiście
![]()
mogę Ci korektę tekstu zrobić. mimo literówekMyślę, że jak już napisze książkę to ona będzie bestsellerem.a wtedy w mojej podróży autorskiej sama Ci ją dowioze
i wcale nie Wisła przez Poznań
![]()

mąż ma słabe plemniki a ja pco. Mieszkamy w niemczech tutaj się leczymy ale nie odpowiada mi to kompletnie ! Bywamy bardzo często w polsce wiec z wolnym nie ma problemu chcemy podjąć leczenie w polsce potrzebuje namiary na polską dobra klinike nieplodnosci. Liczę się z tym ze każdy będzie polecał swoją która mu pomogła ale chciałbym mimo to zasięgnąć waszej opinie !
Zgadzam się.mogę Ci korektę tekstu zrobić. mimo literówek![]()
![]()
![]()
Przewidywanie. Szczecin Vitrolive dr P.C.Dziewczyny jestem wspólnie z mężem słabym przypadkiemmąż ma słabe plemniki a ja pco. Mieszkamy w niemczech tutaj się leczymy ale nie odpowiada mi to kompletnie ! Bywamy bardzo często w polsce wiec z wolnym nie ma problemu chcemy podjąć leczenie w polsce potrzebuje namiary na polską dobra klinike nieplodnosci. Liczę się z tym ze każdy będzie polecał swoją która mu pomogła ale chciałbym mimo to zasięgnąć waszej opinie !
![]()