reklama

Kto po in vitro?

No my to samo. Mielismy jechac do domku nad jeziorem ale przez ta pogode M oswiadczyl ze owszem jezioro będzie ale spac bedzieny normalnie w domu u jego rodzicow..ehh... Oni nic nie wiedza :/ poza tym laski wiem troche schizuje ale chyba nic z tego nie bedzie :( prawdopodobnie rosnie mi zimno. Swedza usta i babelek juz jest. Posmarowałam już pasta. Cholera jasna :/

Falka przykladaj plasterki czosnku i trzymaj żeby aż pieklo. Zmniejsza opuchliznę a ja odkąd zaczekam tak robic to mam opryszczke gora 2 razy w roku a wczesniej w sezonie zimowymm to po 3-4 razy miałam. Tylko musisz dużo przykladac.

reklama
Strawbelka ,kochana jak sie czujesz? wszystko sie uspokoilo ,czysto ???
Ach juz nie chcialam Was martwic.
Po poludniu znow bezowo rozowe plamienia. Wzielam o 17.00 dupka i chyba przechodzi bo robia sie tylko bezowe.
Wydaje mi sie ze lutinus miesza, bo na ulotce jest napisane ze moze powodowac krwawienia i skurcze macicy. Poza tym mnie tam piecze, wiec mi chyba on nie sluzy.
Zamienie na dupka 2×2 jak mowil lekarz i zobacze czy beda plamienia.
Ale mam zmartwienie bo mnie cyce nie bola i sa oklapniete niestety. Lekarz sie bardzo zdziwil i 3 razy sie pytal czy napewno nie bola.

Za 4 tyg przy nowym usg mojej kochanej Pani Docent juz będziemy wiedziec ;)... Koleżanka była ostatnio i potwierdziła dziewczynkę zdjęciem 3d warg sromowych ;)...
Byłam w szoku ;)
A znajomemu w styczniu miała urodzić sie córka i urodził sie Antoś ;)... Le byli tylko na zwykłym usg ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam robione tylko zwykle usg ale siusiora tak bylo widac ze się nie dało pomylić. Z dziewczynkami jest inaczej bo zawsze istnieje prawdopodobieństwo że siusiak się podwinal. Ale na 3d powinno byc dobrze widać:)

Po poludniu znow bezowo rozowe plamienia. Wzielam o 17.00 dupka i chyba przechodzi bo robia sie tylko bezowe.
Wydaje mi sie ze lutinus miesza, bo na ulotce jest napisane ze moze powodowac krwawienia i skurcze macicy. Poza tym mnie tam piecze, wiec mi chyba on nie sluzy.
Ale mam zmartwienie bo mnie cyce nie bola i sa oklapniete niestety. Lekarz sie bardzo zdziwil i 3 razy sie pytal czy napewno nie bola.

Zapytaj doka ,czy mozesz go Prolutexem zastapic, bedziesz sie musiala kluc ,ale jest o niebo lepszy i wydajniejszy.

Martwisz,jak sie nie odzywasz.:):):) i mam nadzieje,ze lezysz plackiem?

reklama
A co maja wspólnego piersi? Mnie tam lekarz nie pytał czy mnie bolą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry