anika11
Fanka BB :)
a ktory to dpt? u mnie też tak było, a tydzien pozniej pikające serduszkoMy niestety nie zobaczyliśmy naszego kropkajest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy i póki co nic więcej
wizyta za tydzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ktory to dpt? u mnie też tak było, a tydzien pozniej pikające serduszkoMy niestety nie zobaczyliśmy naszego kropkajest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy i póki co nic więcej
wizyta za tydzień
Ann,jesteś dwa razy na jutro wpisana![]()
czy coś pomyliłam?
onadlaniego dawno Cie nie byłoJak się czujesz kochana?
Ale czas szybko leci już w 13 tyg
![]()
No my to samo. Mielismy jechac do domku nad jeziorem ale przez ta pogode M oswiadczyl ze owszem jezioro będzie ale spac bedzieny normalnie w domu u jego rodzicow..ehh... Oni nic nie wiedza :/ poza tym laski wiem troche schizuje ale chyba nic z tego nie bedzieMyślę, że brak internetu dobrze by zrobił.
Myślałam, że na weekend się odstresuje. Mieliśmy z tesciami do rodziny, na wieś (prawdziwą, zabita dechami wies) jechać. Mąż mI przed chwila oswiadczyl, Że dla mnie ta opcja nie istnieje. :/ przewieje mnie, wytrzepie w samochodzie itd.mam odpoczywać i o. :/
kasik, dzieki za dobre slowo, u mnie tez ostatnio bylo jak u najki. Dodalas otuchy.
onadlaniego,kurde troche dziwne,ze powiedzieli,ze to czynnik meskija rozmawialam z wieloma lekarzami i mowili,ze plemnik akurat ma najmniejsza robote i najlepszy plemnik nie zaplodni zlej komorki. Moj M ma 0%prawidlowych plemnikow,ale powiedzieli,ze tutaj przy ivf nie ma to znaczenia.
23 dpta ktory to dpt? u mnie też tak było, a tydzien pozniej pikające serduszkobędzie dobrze Martka
![]()
ja byłam w 24 dpt i był taki stan jak u CIebie, a tydzien pozniej serduszko23 dpt