reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaliczka w rządówce?Nie czaję ;D W invikcie też mnie tanio wyniosła stymulacja, w Krakowie w sumie też.

Sami byliśmy w szoku nikt nas wcześniej nie uprzedził i nie mieliśmy przy sobie pieniędzy ale całe szczęście bylo 7 dni na wpłatę . Jak poszliśmy do Invikta to już sie przygotowaliśmy na to samo a tu SZOK nic nie chcieli . Tylko ze tam Oni w ramach zaliczki dawali leki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie jak za icsi 6900. Teraz juz podskoczylo o 5 stów:p to wszystko bylo w pakiecie.
Aj tam kanapka... Ta koszulka mnie zdziwila. Myślałam ze tak wszędzie jest. To na transfer tez musisz miec swoja?
Ja dziś zapłaciłam 5800 zł. Za transfer dodatkowo 800 zł i znów własna koszulka. W sumie to nie był problem, fajnie, że mogłam mieć własną. Czułam się komfortowo. I faktycznie wystarczyła ta krótsza :-)

Jak podchodziłam w Invimedzie to najpierw musiałam wpłacić 4,5 tys zaliczki ( mowię o rządówce ) z tego 1,5 tys zwrócili wiec wyszło 3 tys a w invikcie stymulacja wyszła 800 zł , nie wiem skąd taka różnica skoro jest refundacja . No chyba ze gonal taki drogi .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to w rzadowce placilas?! Jaką zaliczkę? Ja oprócz wszystkich badań i leków, nie placilam za nic! Mówię o gamecoe i rzadowce

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Falka 6300 to koszt całej procedury? W tym wszystkie badania?
To koszt icsi. W tym jest monitorowanie/podgląd w czasie stymulacji, miałam 3razy, punkcja,zniczeulenie do punkcji, icsi, hodowla zarodków i transfer albo świeży, a jak świeży odwołany to pierwszy crio jest w cenie.
Dodatkowo płacilismy za embryoscope 400zl, za mrozenie jednego zarodka 1100zl, leki ok 1000zl-1200zl po refundacji, a do transferu embryoglue 500zl i wizyty 2x50zl. Czyli wyszło nam między 9000-10000tys dołączając jeszcze badania chociaż dużo już mieliśmy zrobionych. Czyli generalnie jak wszędzie...
West na pewno za 1 transfer nie placilas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry