Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynymuszę wam powiedzieć ze w piątek rozmawiałam z moim lekarzem i z moich 4 zarodków dwa juz w piątek zamrozili w drugiej dobie a z dwoma jeszcze czekają do 3 lub 5 doby (dowiem sie po długim weekendzie co z nimi) ale doktor mówił ze transfer na pewno sie odbędzie
a powiedzie mi bo od środy biorę duphaston przez 10 dni 3x dziennie po tabletce i cos na hiperke (zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iść sprawdzać ;P) wiec kiedy po stymulacji dostanę okres? Jak to jest?[/QUOTE
Miało byc kiedy po punkcji zacznie sie okres,po jakim czasie?
To jedno jest pewne, że coś z tego będzieWesti tez mam takie bóle w sumie od 2dpt...boli kregoslup w dolnej części i podbrzusze pobolewa... Sama nie wiem co z tego bedziena pewno jedno z dwóch...
Anika,lowju za te bociany i nie tylko:-) ja wczoraj z pociagu widzialam cale stada,i tak je wam wysylalam telepatycznie.A ja dziś po drodze widziałam kilka bocianów - dla każdej z Was po jednym by się uzbierało! A ze one granic nie znają, to i w Czechach swój zasięg mają
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom