Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No diablica z ciebie to jes niezłanie bylo to jakos tak,ze po cc trzeba do 2 lat odczekac?wszystko zalezy w jakiej kondycji ty jestes,idz do lekarza i pogadaj,a moze bedzie opcja kryo.
Kiedyś trzeba było 2lata ale przy obecnym rodzaju ciecia juz nie. Po świętach wielkanocnych bylam u mojej lekarki i mowila ze daje mi zielone światło. Ja wtedy myślałam o lipcu ale jak bym się miesiąc pospieszyla to tragedii by chyba nie było. Przecież i po cc zachodzą normalnie w ciążę i nie odczekuja iluś tam lat i jest czyli może się uda. Tylko kwestia czy refunduja samo krio.[/QUOT
Sa i takie co zachodz 2 miesiace po porodzie,mnie juz nic nie zdziwi:-) jak ci lekarz pozwolil,to dzwon do kliniki i dzialaj;-)
Ja wiem...i ostatnio bardzo tego wsparcia potrzebuje. Ale ja chyba, wbrew pozorom, jestem skryta..
Chciałam jej powiedzieć, ale miała taki dobry humor, że nie mogłam znaleźć odpowiedniego momentu - żeby jej go zepsuć...Jak znów zapyta "kiedy dzieciaczki?" to może wtedy..
Hej dziewczyny, zaczelam krwawic mocno duzo zywa krwia, jestem w szpitalu, ciaza zywa, mam duzego krwiaka
Bo żeby mieć refundowane ivf musielibyśmy czekać rok od zdiagnozowania a nie chcieliśmy czekać a stymulacje refundowali bez takich wymagań. Po cc najlepiej odczekać przynajmniej rok ale w czerwcu byloby 11miesiecy.
Ewelina a nie można zrefundować samego krio? Chyba gdzieś czytałam że można...
Annemarie, trójpaku moj kochany! niech Kropki się dobrze zadomowią i dostarczą wielu pozytywnych wzruszena Ty nogi na supełek i leżeć
Najki, też uważam, że nigdy nie ma dobrego momentu. JEsteś bardz wrazliwą dziewczyną i nie chcesz nikomu ddodawać zmartwieć, więc sama dźwigasz ten ciężar, bo obawiasz się, że inni nie dadzą rady. Powiedz mamie, zaufaj, będzie Ci lżej * zaciskam kciuki za jutrzejsze wieści od koordynatorki!
gdzie się podziała pisanka? ktoś ją widział?
agatek, teraz najważniejsze jest leżenie. jutro lekarz znowu Cię pewnie zbada i powie więcej o tym krwiaku, o jego wielkosci, połozeniu itp ja miałam bezwzględny nakaz leżenia (tylko toaleta) i brałam relanium 3xdziennie, magnez, clexane i zwiększyli mi bardzo dawki progesteronu.
wiem, że okropnie się martwisz i boisz, ale wierz w swojego Malucha - jest silny i nigdzie się nie wybiera!
u mnie krwiak się pojawił wcześniej niż serduszko i powodował odklejanie się pęcherzyka na jego 2/3 powierzchni, a Mała się nie poddała! u CIebie ciąża jest już dużo starsza, więc jestem pewna, że nic złego się nie stanie!
Iga, z tego co wiem, nie ma refundacji crio.Moze być osobno refundacja leków i procedury, ale w samej procedurze nie ma rozgraniczenia na transfery świeżaków i crio. albo się ma od początku refundację, albo wcale.